... všetko o BMW ...

Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
thomas525
Autor témy
Auto: BMW 745i
Kraj: Bratislavský

E65 745i update softwaru

Sobota, 25. Augusta 2012, 21:10

Dobry den
neviem ci zle hladam vopred sa ospravedlnujem ak tu uz taka tema je. Chcem urobit update celeho auta vsetkych softov co su tam. Vie to tu niekto alebo mi odporucite ako sa to da urobit?
Vsade mam povodne verzie od vyroby auta okrem navigacie kde som to zvladol updatnut sam (kedze to bolo take jednoduche)
Dakujem
www.vialleslovakia.sk

LPi - Liquid Propane Injection
LPdi - Liquid Propane Direct Injection
LPfi - Liquid Propane Flex Injection

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: E65 745i update softwaru

Nedeľa, 26. Augusta 2012, 23:14

thomas525 napísal:
Dobry den
neviem ci zle hladam vopred sa ospravedlnujem ak tu uz taka tema je. Chcem urobit update celeho auta vsetkych softov co su tam. Vie to tu niekto alebo mi odporucite ako sa to da urobit?
Vsade mam povodne verzie od vyroby auta okrem navigacie kde som to zvladol updatnut sam (kedze to bolo take jednoduche)
Dakujem

Ak nie je nejaky dovod to robit, tak naozaj netreba. Radim ti ist s tym radsej do BMW. Auto musi byt pripojene na dost silny zdroj cca 60A minimalne. Napoji sa na BMW program ISTA/P a ta zisti cisla vsetkych jednotiek a ich sw a nasledne si vyziada ktore jednotky musia byt updatovane na aktualnu verziu software. Pozor, trva to niekolko hodin, na programovanie celeho auta kludne aj 8 hodin. Ak nemas s nicim problem, tak je zbytocne to robit.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní