... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
xark napísal:u mna su popredu momentalne financie, mozem si vybrat kupit auto o triedu nizsie alebo 7er bez nejakych veci tak u mna vyhrava 7er, musim sa rozlucit s vyhrievanim a logic7 myslim, aj ked to este neviem ci nema, ale mam podozrenie ze nie
xark napísal:kdeze, kancelariu mam asi 200m od domu.. proste si chcem urobit radost, mat take vikendove auto na vylety po slovensku
Lintux napísal:e65 745i mozem s kludom odporucat... Moja ma podla palubneho najazednych 160.000 a podla odhadov skusenejsich ma tak 260.000 :)
Ja som si 7 kupil lebo som jazdil 5000km mesacne - kazdy den z Samorina do Viedne a spat [100 + 100 denne]. Chcel som pohodlie, bezpecnost a komfort. Spotreba sa pri mojom dialnicnom jazdeni ustalila na 12l ked som chodil normalne.
Ako majitel 7 teda mozem povedat, kto kupuje 7 nesmie pozerat na cenu bezninu.
Milujem to auto. Mam este aj chladnicku vzadu [genialna vec]... Okrem vymeny naplni ktore ktore u ludi co jazdia mensie mnozstvo kilometrov stoja tak 500 E rocne [olej + nieco navyse vzdy] som s nim nemal ziadne probmely. Islo ako hodinky.
Teraz vsak po roku co som ho kupil ja [rocnik 2002/2003] [skoro na den presne] mi praskol o kruzok na rure od cerpadla chladica do motora. Diagnostika BMW servis v mojom novom bydlisku ~4000 E - tyzden prace. Kedze som si vsak kupil byt lokalne, nemam ani z daleka tolko penazi. Cize ludia co rozmyslate nad sedmou, myslite aj na buducnost. Proste treba rata mozno s 2000 E rocne na servis. Ja som moju buducu situaciu odhadol zle a dnes mi je miestami kvoli vysokym nakladom auto na pritaz -- lenze E65ky sa neda vzdat.
Conclusion je teda ten isty ako sa spomina casto... Skvely voz, ale rataj s tym ze kupujes auto ktore ako nove stalo 100 niektore az 200.000 eur a servis teda nebude prave lacny. Ak je tato tema OK, ani nerozmyslaj a ber E65ku!