... všetko o BMW ...

Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
motoking
Autor témy
Auto: e65
Kraj: Trenčiansky

BMW e65 Samovoľné vybíjanie akumulátora

Piatok, 20. Septembra 2013, 18:52

Ahojte potrebujem radu ohladne baterky.Zistil som ze stale mi daco vybija baterku ale neviem co....Baterka ak sa pusti audio ma odber neskutocnych 12-13A a ak je v aute vsetko off ma odber 5-6A.

100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Re: BMW e65 Samovoľné vybíjanie akumulátora

Sobota, 21. Septembra 2013, 14:12

Pripoj merak a skus postupne vytahat poistky. Nic jednoduchsie ma nenapada ...

PetoK
Kraj: Žilinský

Sobota, 21. Septembra 2013, 14:36

V E65 sa takto nepostupuje... :oops: :oops: :oops:

Daj to kuknúť niekomu čo sa vyzná, má profi orig diag /DIS,ISTA/, a vie čo robí... toto auto má zložitý power management, riadi to o.i. aj power modul... základ je nechať auto zaspať a merať až po cca 16 min... odber má postupne klesať až na < 40mA. Vyťahovanie poistiek predtým len zobudí auto, a môžeš merať odznova. Tie odbery sú relatívne OK, na mojej som nameral cca 14A pred štartovaním... ideálne mať dobrý kliešťový ampérmeter aj s presným meraním DC prúdu a zapojiť ho okolo hnedého /-/ kábla bat.

BTW, ak máš CA, častá chyba sú klučky... :-"

motoking
Autor témy

Sobota, 21. Septembra 2013, 17:27

o tyzden idem do BB tak som volal do Bavarie ze pridem na kavu nech to pozru.Peto zmeraj kolko ti to cuca ak je pustene iba radio a skus potom dat auto uplne na off kolko ti bude brat.

PetoK napísal:
V E65 sa takto nepostupuje... :oops: :oops: :oops:

Daj to kuknúť niekomu čo sa vyzná, má profi orig diag /DIS,ISTA/, a vie čo robí... toto auto má zložitý power management, riadi to o.i. aj power modul... základ je nechať auto zaspať a merať až po cca 16 min... odber má postupne klesať až na < 40mA. Vyťahovanie poistiek predtým len zobudí auto, a môžeš merať odznova. Tie odbery sú relatívne OK, na mojej som nameral cca 14A pred štartovaním... ideálne mať dobrý kliešťový ampérmeter aj s presným meraním DC prúdu a zapojiť ho okolo hnedého /-/ kábla bat.

BTW, ak máš CA, častá chyba sú klučky... :-"

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 22. Septembra 2013, 21:31

Hoši nepoteším vás, práve to riešim na jednom aute..... CAS je v <>....už 4te auto o ktorom viem....

Auto zaspáva až 1 hodinu, 16 min vedšiou iba osvetlenie vnutorne a hodinu ostatne moduly, odber som nameral po hodine 10mA....ale po par hodinach sa auto znovu a znovu zobudilo......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

motoking
Autor témy

Pondelok, 23. Septembra 2013, 06:36

Mne sa auto uspi normalne tak do 20 min.Vnutorne osvetlenie atd.... vsetko dobre nic nesvieti.

TT-SIMIK napísal:
Hoši nepoteším vás, práve to riešim na jednom aute..... CAS je v <>....už 4te auto o ktorom viem....

Auto zaspáva až 1 hodinu, 16 min vedšiou iba osvetlenie vnutorne a hodinu ostatne moduly, odber som nameral po hodine 10mA....ale po par hodinach sa auto znovu a znovu zobudilo......

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 23. Septembra 2013, 08:50

Pripoj si pipak,alebo nieco na vnutorne osvetlenie v kufri napr a nechaj to cez noc ci zapipa.Auto sa nemusi zobudit hned.Uspatie rj ty nemas ako si vsimnut,ale odber po hodine by mal byt do 40mA.Ja som auto sledoval 6hodin a nic,zobudilo sa v noci neskor a vybijalo baterku.Pri viacerych pokusoch sa to neukazalo,raz to robilo raz nie.Mne normalne na 750i spustalo aj cerpadlo v nadrzi...v power managmentw bude zapisana chyba,sleep a aj odber kolko ti pri zobudeni-vybijani berie....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

motoking
Autor témy

Utorok, 24. Septembra 2013, 11:10

Skusim to ako si povedal,daj mi potom vediet ako si ty dopadol.
TT-SIMIK napísal:
Pripoj si pipak,alebo nieco na vnutorne osvetlenie v kufri napr a nechaj to cez noc ci zapipa.Auto sa nemusi zobudit hned.Uspatie rj ty nemas ako si vsimnut,ale odber po hodine by mal byt do 40mA.Ja som auto sledoval 6hodin a nic,zobudilo sa v noci neskor a vybijalo baterku.Pri viacerych pokusoch sa to neukazalo,raz to robilo raz nie.Mne normalne na 750i spustalo aj cerpadlo v nadrzi...v power managmentw bude zapisana chyba,sleep a aj odber kolko ti pri zobudeni-vybijani berie....

motoking
Autor témy

Piatok, 11. Októbra 2013, 07:54

Tak vcera som bol v BB Tempuse a dalo sa to na diagnos..... A povedane mi bolo ze tam je poskodena riadiaca jednotka na uspavanie auta.

motoking
Autor témy

Sobota, 12. Októbra 2013, 14:02

To je ten power modul co mam podla diagnos... vadny.
TT-SIMIK napísal:
Prílohy
3586373024.jpg
3586373024.jpg (33.35 KiB) 2158 zobrazení

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní