... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
PetoK napísal:V E65 sa takto nepostupuje...![]()
![]()
![]()
Daj to kuknúť niekomu čo sa vyzná, má profi orig diag /DIS,ISTA/, a vie čo robí... toto auto má zložitý power management, riadi to o.i. aj power modul... základ je nechať auto zaspať a merať až po cca 16 min... odber má postupne klesať až na < 40mA. Vyťahovanie poistiek predtým len zobudí auto, a môžeš merať odznova. Tie odbery sú relatívne OK, na mojej som nameral cca 14A pred štartovaním... ideálne mať dobrý kliešťový ampérmeter aj s presným meraním DC prúdu a zapojiť ho okolo hnedého /-/ kábla bat.
BTW, ak máš CA, častá chyba sú klučky...
TT-SIMIK napísal:Hoši nepoteším vás, práve to riešim na jednom aute..... CAS je v <>....už 4te auto o ktorom viem....
Auto zaspáva až 1 hodinu, 16 min vedšiou iba osvetlenie vnutorne a hodinu ostatne moduly, odber som nameral po hodine 10mA....ale po par hodinach sa auto znovu a znovu zobudilo......
TT-SIMIK napísal:Pripoj si pipak,alebo nieco na vnutorne osvetlenie v kufri napr a nechaj to cez noc ci zapipa.Auto sa nemusi zobudit hned.Uspatie rj ty nemas ako si vsimnut,ale odber po hodine by mal byt do 40mA.Ja som auto sledoval 6hodin a nic,zobudilo sa v noci neskor a vybijalo baterku.Pri viacerych pokusoch sa to neukazalo,raz to robilo raz nie.Mne normalne na 750i spustalo aj cerpadlo v nadrzi...v power managmentw bude zapisana chyba,sleep a aj odber kolko ti pri zobudeni-vybijani berie....
TT-SIMIK napísal:Pripoj si pipak,alebo nieco na vnutorne osvetlenie v kufri napr a nechaj to cez noc ci zapipa.Auto sa nemusi zobudit hned.Uspatie rj ty nemas ako si vsimnut,ale odber po hodine by mal byt do 40mA.Ja som auto sledoval 6hodin a nic,zobudilo sa v noci neskor a vybijalo baterku.Pri viacerych pokusoch sa to neukazalo,raz to robilo raz nie.Mne normalne na 750i spustalo aj cerpadlo v nadrzi...v power managmentw bude zapisana chyba,sleep a aj odber kolko ti pri zobudeni-vybijani berie....