... všetko o BMW ...

Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

lv3x
Autor témy
Auto: bmw e65
Kraj: Trenčiansky

bmw e65 problem so svetlom

Pondelok, 25. Augusta 2014, 18:39

Zdravim chcel by nieco vedieť. Bmw e65 2002.
Pred dvoma dnami mi začalo blikat práve svetlo, potom mi zhaslo a nejde vôbec. Ide iba lave a to svieti tak do ružová.
Ide o to ze som kupil nove 2 xenónové vybojky a chcel som to vymenit. Vymenil som prvé práve svetlo (to co nesvietilo) a nieco tam zaskratovalo tak som rychlo vypol svetla. Nahodil som to na lavo a tam svieti. Myslel som si ze som vypalil vybojku alebo niečo. Ale vobec nie ,pretože som tu vybojku co nesla vymenil na lavu stranu a tam to svieti.nechapem tomu ako to je možné. Stale som to obmienal .dal som uplne novu vyboju na lavu stranu a SVIETI , dam ju na pravu stranu a NESVIETI aj ked je to ta ista vybojka. Menil som aj tu malu striebornú kocku co sa do toho zapaja ten xenon. Obydva su nepoškodené., tak som z toho somar.
Viete niekto co to môže byt? Diky za radu. (Raz som sem uz pisal a dost mi pomohli vase rady)

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: bmw e65 problem so svetlom

Pondelok, 25. Augusta 2014, 19:34

Nic v zlom,ale preco to nedas do servisu ked s tym nevies robit ? Znicil si zrejme ballast,xenon starter na spodu svetla. Kukni na bazos,nejake su tam na predaj. A hlavne to daj najprv niekomu premerat ci ti tam vobec ide stava a neznicil si aj lightmodul.

lv3x
Autor témy
Auto: bmw e65
Kraj: Trenčiansky

Re: bmw e65 problem so svetlom

Pondelok, 25. Augusta 2014, 20:33

Diky za radu.iba som chcel vedieť co to môže byt.do servisu pojdem určite. Aspon mam aku taku predstavu co to je.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní