... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
ViktorDDD napísal:ak po kúpe ostaneš s holou riťou tak tých 200€ mesačne môže stačiť na bežný servis len sa modli aby nič vážnejšie neodišlo
bennyharllem napísal:Zdravím chalani, chcem poradiť ...idem kupovať asi bmw e65 4.5i + LPG 2004 najazdené 220000km. Chcem sa spýtať ci spravím dobre keď ho kúpim. Či sa to kazí, ako sa treba o to starať .cena je 7000euro. Predávajúci povedal že motor je v dobrom stave, ale čo prevodovka? Je to dobra kombinácia benzin+LPG ? Treba vymeniť sviečky (povedal že jedna stojí okolo 8-10euro) .poradte mi prosím nech nemam s tym panty.dakujem
TT-SIMIK napísal:Tieto autá mávaju tri hlavne muchy a to som ho ešte nevidel.....
1. gufera ventilov speču sa a auto žerie olej
2. O-kružok začne pretekat a tratí sa kvapalina
3. alternator vodou chladený
Opytaj sa predavajuceho čo s tohoto už riešil.......aj ked myslím, že ti nič moc nepovie..........ale inak ak je ten motor v dobrom stave,tak je to dobra motorizacia......ale práve pri 220 000+ začínaju nejaké tie problémiky.......
ako rovno povedane za 7000€ moc muziky nečakaj.......určite ho nekupuj na blink,lebo sa popališ tak ako asi každy na svojom prvom bmw....ja asi tak o 150 000sk......prekona ma niekto.....![]()
bennyharllem napísal:A ako to je z tou kombináciou benzin-plyn
Je to lacnejsie alebo drahsie na servis?
Do toho auta môžem dávať tak 200euro mesačne (samozrejme bez paliva) , bude to stačiť?