... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
serwo napísal:Xnenony su napicu, a to nie len v noci za dazda, ale aj bez dazda. Ako som zpominal vyssie, Fabka mi svietila lepsie. Holt, Skoda ma kvalitne paraboly.Neviem, ci to moze byt aj tym, ze predne skla reflektorov uz nieco pamataju a divno sa v nich potom lamu luce (myslim, ze nie su az tak pskodene) alebo moze xnenon slabnut???
100RM napísal:ja som daval 6000K a pridu mi uplne najlepsie. Nie zlte, ale ani nie modre, proste krasne biele svetlo, svieti super aj v dazdi atd ...
serwo napísal:Xnenony su napicu, a to nie len v noci za dazda, ale aj bez dazda. Ako som zpominal vyssie, Fabka mi svietila lepsie. Holt, Skoda ma kvalitne paraboly.Neviem, ci to moze byt aj tym, ze predne skla reflektorov uz nieco pamataju a divno sa v nich potom lamu luce (myslim, ze nie su az tak pskodene) alebo moze xnenon slabnut???
lubomt napísal:xenon neslabne, ked vymenis svetla za nove tak fabka sa moze potom strcit vies kde. Svetlomety sa casom znecistuju a matneju. Po 6 rokoch uz vyrazne slabsie svietia. Preto sa vnutri vymyvaju napr. jarovou vodou a plast sa bud brusi, lesti a potom strieka lakom alebo sa kupuje novy kryci plast