... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
Huri napísal:Caute chcel by som zistit nazor od niekoho z vas, kto ma skusenosti s E65. Nasiel som si jednu ponuku na 735i od prveho majitela s uplnou servisnou historiou kupovana na slovensku. Myslite ze sa oplati dat splynovac do toho auta? Aky to ma vplyv na motor a podobne? Dik za kazdy prispevok
serwo napísal:Problem byva vsak s V12. Nvm, ako u inych vozidiel, ale u 760-ky to zatial nefunguje spravne.
serwo napísal:Problem to neni. Uz to skusali niektori. Sada pre V12 sa nevyraba, takze tam musela ist 2x sada vstrekov pre 6-valec a 2x riadiaca. Ale aj tak to nefunguje, nakolko 760i ma na rozdiel od inych 7er direct-injection a adaptive valvetrain. Jedine by sa to dalo urobit dualnym cerpadlom, ktore bude vstrekovat LPG benzinovymi vstrekmi. Ale takato prestavba napr. TFSI motoru stoji 4k € a pochybujem, ze niekto narve 8k € za takuto prestavbu 760-ky.
serwo napísal:Tak neviem, no preto som si kupil radsej 745i, aby sa to dalo dat do LPG. Ale ked sa pozries napr. tu http://www.greenfuel.cz, uvidis, co vsetko sa preraba.
Huri napísal:Caute chcel by som zistit nazor od niekoho z vas, kto ma skusenosti s E65. Nasiel som si jednu ponuku na 735i od prveho majitela s uplnou servisnou historiou kupovana na slovensku. Myslite ze sa oplati dat splynovac do toho auta? Aky to ma vplyv na motor a podobne? Dik za kazdy prispevok