Áno áno EDC mám a dnes som bol na prehliadke a vyzerá to všetko zatiaľ ok (TOP STAV). Lebo ozaj uvažujem že sa jej zbavím. Kupoval som ju v roku 2008 od istého nemca za 19.000€ vo FULL výbave (ročník 7/2004), a čo som asi spravil chybu, tak to že som kúpil s bielou kožou. Teraz je taká ako by som to nazval, tmavo biela

. Ale nie až tak, ale vidím ten rozdiel po troch rokoch. Pravidelne si kupujem na pumpe tie handričky a prkotiny. Dávam to raz do pol roka vytepovať. A keď už som pri čistení, tak na to som strašne puntičkár, proste ja som schopný aj do týždňa s mojou sedmou isť 5 krát do umyvárky

. Ale samozrejme ak ju zablatím alebo po daždi keď vidím fľaky

. Proste neviem tomu odolať ak mám pol hodinky času. A ináč turbo bolo menené pri 170.000km. Prestalo mi isť na prístavnom moste

. Aspoň že tak, lebo to tak brutálne spomalilo že som si myslel že ozaj mám traktor

.. .
A ďakujem. :)
PS: jeden chlapík mi ju kúpi za 13.000€, tak sa uvidí.
PS2: Nové autá moc neuznávam, mal som VW GOLFA V 2.0TSI vo FULL bez kože, ale nebralo ma to nejako a zbytočne som dal 600.000sk, lebo nevidel som a necítil som rozdiel i keď novota je novota, ale ja radšej zabehnuté autá :). Predal som ho po 73.000km :). Pekne mi aj papalo. Rekord 20L na diaľnici

. Plný kotol.