... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
patolog7 napísal:vypisalo mi transmision overheated. preco sa mi to zobrazilo? mam prasknutu olejovu vanu na prevodovke a kvapka mi olej.moze to byt tym ze je malo oleja alebo mi prestal ist kolobeh vody v chladeni??? pozeral som nadobu kde je chladiaca zmes a kolobeh tam je ale ked som vypol motor nadobka sa mi zacala sama naplnat a hladina vody isla hore a raz dole.nechapem
airbone napísal:
clovece vozit sa vedome s prasknutou vanou a stracat olej z prevodovky je dost dobra haluz...... dufaj ze nebudes potrebovat brzy novu......
patolog7 napísal:lenze ja som to zistil po dvoch tyzdnoch auto mam len tri tyzdne a povedal by som ze viac stoji na parkovisku ako jazdi.ani do servisu nepojdem dam ho odtiahnut
airbone napísal:
tak dobre si kupil veru...
v inej teme si sa pytal ci s tym mozes jazdit a tuto som si myslel ze s tym aj jazdis, preto som napisal...... ked si z bb tak skus to odtiahnut rovno do bayernpartneru do zv, aspon sa brano bude mat s cim hrat.
patolog7 napísal:vypisalo mi transmision overheated. preco sa mi to zobrazilo? mam prasknutu olejovu vanu na prevodovke a kvapka mi olej.moze to byt tym ze je malo oleja alebo mi prestal ist kolobeh vody v chladeni??? pozeral som nadobu kde je chladiaca zmes a kolobeh tam je ale ked som vypol motor nadobka sa mi zacala sama naplnat a hladina vody isla hore a raz dole.nechapem