... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
TT-SIMIK napísal:Tu ti budem oponovať,nie preto že by mi to kazilo kšeft,ale preto,že ak prídem k predavajucemu a to nehovorím teraz o tejto sedme tak veľa krát sa stane,že nájdem chyby spôsobené tým že auto netahá,ako človek čo s tým robí si to všimnem,niekto nemá ani páry,ako má auto ist,ked presadne z felicie,alebo že 2-3 trysky su na výmenu,žhaviaca jednotka,žhaviče,na benzíne váha,lambdy....atd.....kolko krát najdené stočené kilometre na aute a podobne.......alebo že niekto vytiahol poistku z dsc,abs,airbag(by si sa čudoval koľko ludí nevie aká kontrolka má kedy svietit,takže si nevšimne že nejde napr airbag,alebo dsc) riešil som to tolko krát,ale dosť častou už po funuse,ked už niekto kupil.Samozrejmostou je skušobná jazda a zhodnotit stav.......ak sa autu rozumieš tak si vieš vybrat sám a nepotrebuješ nikoho,ale nie všetci su taky šikovny.........vela ludí predáva hnoje a ludia čo sa to mu nerozumia,tak na to najviac doplácaju,tak prečo im nepomôcť,ale jasne že nikto to zadarmo robit nebude.....ja som si tiež svoje auto napichol ked som ho išiel kupoval a lepšie vediet na čom si........ludia si sami vyberu čo im vyhovuje,stále su ludia čo to neriešia,ale naštastie pribúdaju ludia čo chcu vediet čo kupuju,nielen vdaka diagnsostike,ale aj vdaka tomu že idu z človekom čo vie,viac ako oni......
to je môj názor na tuto vec.....![]()
Puttulat napísal:No dakujem ale podla Vin to auto bolo burane rv nie 05 ale 04 a dorobeny fecelift. Cize zdochnuta tema.Neviem preco tak pisu na bazar .pi..u