ako rozdiel jazdenky pomer cena socialky a cena auta vo vybave je par tisic trapnych eur .. u noveho vozidla vybava moze stat par milionov :) takze asi tolko k vybave .. kupit si sedmicku bez vybavy je ako mat zenu bez pice .. mas sice fasa bloncku s dlhymi nohami kozami .. ale ked nema <> stale tomu nieco chyba ze ano :) a tak isto je to aj s autami radu luxusna limuzina je jedno ci je to audi mercedes bmw lexus ... je to o vybave.
Ked nemam a posrate tri tisicky hore dole na auto s lepsou vybavou .. naco riesit vobec take auto .. toto nepochopim jednoducho tie auta su urcene najma pre istu skupinu ludi .. samozrejme ze cena jazdeniek je tak smiesna ze tu jazdenku si moze uz v dnesnej dobe kupit takmer ktokolvek .. lenze mnoho ludi si neuvedomi jednu podstatnu vec .. ze kupuje auto ktore stalo par milionov nove a nie je urcene pre ludi ktori maju na novu fabiu max ..
Ale nebudem sa opakovat kazdopadne kupovat najlacnejsie je blbost .. to su auta ktorych sa chcu rychlo zbavit atd .. kazdopadne aj ked kupite auto vo velmi dobrom stave ked ma 5 6 rokov nejake tie km .. nemyslite si ze zatoze je to bmw tak sa budete vozit a raz za rok vymenite olej ... :)
To auto si svoje vyziada ak mu to nedate vozit sa sice budete ono to cosi vydrzi ale potom z toho urobite skutocne vrak .. na opravu ktoreho mat nebudete.Ratajte s tym ze napr vymena tlmicov je smiesnych 4 tisic eur ak to ma edc a dynamic drive ..
A povedat si ze ja tam nepotrebujem to a to .. ja nepotrebujem soft close lebo som to nemal na aute predtym .. no jasne ze si nemal ked si mal daku fabiu

a jasne ze zrejme na aute kategorie e65 si moc nejazdil takze je ti jedno ze ci to ma soft close alebo nema .. ale to su prave tie veci co robia z toho auta auto :)
Auto bez toho by som nechcel a bez x inych veci .. potom tu povacsine ludia sa snazia vytunovat vybavu ... ale ono cena toho je ako doplatok ked kupujes nove auto alebo este vyssia .. takze nerealna vzhladom na cenu tej jazdenky :)
minimalne pozerat treba auto ktore ma komfortne sedacky aktivne .. vyhrievanie a odvetravanie .. masaz je fajn ale inak je to skor na dlhe trasy da sa bez toho prezit .. fajn je aj aktivny tempomat, komfortny vstup night vision head up a kopa inych srandiciek :)