... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Podrobna mapa do navigacie

Pondelok, 5. Apríla 2010, 18:07

majoliska napísal:
prosim o radu,pouzivam mapu 2010high,navi profess.,X5 e53 ale mam dost chudobne menu,nie je moznost zapnut 3d ani nocne zobrazenie.pomoze mi niekto s tym?aky soft tam treba a kto chce mapu,nech pise.treba verbatim dvd dl.dik

Potrebujes tam nahodit najnovsi software, ktory je V32. Custom verzia ma aj night mode (vymena za jednu farebnu schemu). Dalej je potrebne aktivovat 3D pohlad cez servisne menu navigacie.

majoliska
Auto: X5
Kraj: Žilinský

Utorok, 6. Apríla 2010, 08:06

ok dík,v32 mám, ten night mod som pochopil a ešte do serv. modu ako, lebo 3D nikde neviem nájsť

airbone

Utorok, 6. Apríla 2010, 11:07

uz si presne nepamatam, musim to vyskusat v aute. Myslim ze treba drzat tlacidlo MENU na 10sekund, len nepamatam presne v akom mode musi byt. Dnes poobede to skusim a napisem sem.

airbone

Utorok, 6. Apríla 2010, 16:09

tak som to skusal, prejdi do rezimu nastavenia a v nom stlac tlacidlo menu a drz ho. Po cca 10 sekundach vvstupis do servisneho menu. V nom chod uplne dole na polozku PERSPECTIVE a aktivuj ju.

Kopac

Utorok, 13. Apríla 2010, 11:25

airbone napísal:
tak som to skusal, prejdi do rezimu nastavenia a v nom stlac tlacidlo menu a drz ho. Po cca 10 sekundach vvstupis do servisneho menu. V nom chod uplne dole na polozku PERSPECTIVE a aktivuj ju.

PERSPECTIVE je to iste ako 3D, alebo je to nieco lepsie ? Ja mam perspective mod ale neviem najst nocny rezim.

airbone

Utorok, 13. Apríla 2010, 19:18

perspective je to iste ako 3d.
Nocny rezim v servisnom menu nenajdes. Musis mat prerobeny specialny update cd, je to vlastne len prekopana jedna z dvoch farebnych schem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní