... všetko o BMW ...
BMino napísal:
nam to az tak nevadi, len druha vec co si o tebe pomyslia dalsi, co to budu citaju
preco takto pises?
Jožo J. napísal:***ked mas sedmu tak si to mozes dovolit
![]()
svanto66 napísal:nazdar..mam E46 cierne kozene sedacky..nedavno som ho osetroval Autoglymom..najskor cistic, potom balzam..naniesol som asi 3 vrstvy toho balzamu ale po case je ta koza stale matna..nechal som to chvilu vpit a potom som to poutieral a vylestil..ked som naniesol ten balzam bola pekna leskla aj po 3-4 dnoch ale potom casom to zmatne..chcem sa opytat ci je to normalne po osetreni autoglymom na kozu ze je potom matna alebo nie? este asi cca rok dozadu som osetroval sedacky inym pripravkom a ten mi zaschol na kozi tak som to potom drhol mokrou handrou..nemohol som nejako vtedy posrat tu vrchnu vrstvu sedaciek?? dik
mathesss napísal:Ahoj, je to v pohode.. po vpití má ostať tá koža matná.. takže nemaj strach
mathesss napísal:ja som s autoglymom spokojny.. mne sa koža páči pekná mäkka a matná..
Ak ju chceš mať lesklú tak ti doporučujem http://www.philadelphiasro.sk , určite s tým budeš nadmieru spokojný
svanto66 napísal:
ja som celkovo v autoglymom spokojny mam od nich vsetko :) len ja chcem tu kozu lesklu tak sa mi to viac paci tak preto :)
mathesss napísal:
jasnéé, ked chceš lesklu tak určite vyskúšaj ten balzám philadelphia.. je to zmes včelieho vosku a jojoboveho oleja.. je to 100%prirodné a s výsledkom budeš určite nadmieru spokojny
MUF_IV napísal:A můžu to normálně promazat když je to větraná kůže ? Nevadí když se krém dostane do těch pórů?