Zdravím, chcel som vybrať CD z navigácie a vymeniť za novšie, ale motorčeky iba zavrčia a CD sa nevysunie.. Nenašiel som žiadene núdzové mechanické vysúvanie ako pri normálnych mechanikách. Stretli ste sa niekedy s podobným problémom? Dakujem
Bratu.... vyber mechaniku z auta, otvor horný kryt a tomu cd trošku pomôž.... a rovno si vatou na paličke a namočenou v technickom liehu prečisti čítaciu diódku, lebo na nej bude isto bordel...... :-)
Bol som sa na to pozrieť, ale netuším ako to vytiahnuť. Po stranách sú 4 otvory, ale nevidel som tam skrutky.. Je na to nejaký špeciálny "vyťahovač"? Alebo mi niečo uniká?
takto, do tych 4roch dier mozes strcit klince a vytiahnut tu mechaniku z ramceka von... ale na 99% ti nepojde vytiahnut kabel ktory je tam pripaskovany cize mechaniku moc nevytiahnes... lepsie riesenie je dat dole bocny tapacir...
praveze kable su dost dlhe, a najprv musi ist von mechanika, abny dal dole tapacir. ramik tomu brani, lebo je zacvaknuty to bliesikov, ktore drzia o kasnu. normalne tam narvi zvaraci drat, (do vsetkych dier) a pekne to vytiahnes von.