Nazdar, mam mensi problemik. Auto islo ako hodinky. Pred 5 dnami som zaregistroval problemove startovanie. Nie vzdy, ale casto startovalo aj 3 sekundy a ledva nabehlo. Vcera sa mi na krizovatke vypol motor, ale nastartoval dobre. Uz som vedel ze nieco neni v poriadku. Dnes sa vypinal casto, pripadne ked som isiel tak auto skakalo jak opite, ledva startovalo, niekedy az na treti krat, aj to len tak tak. Teraz som este priatelke ukazoval co to robi tak stala vzadu. 2x som skusal bez uspechu nastartovat. ked som to skusal treti krat tak nastala taka expliozia z vyfuku ze priatelka chvilu nepocula, ja som mal zalahnute v usiach a ludia zacali vychadzat na balkon. z vyfuku oblak dymu (aspon ten mal normalnu farbu) a smrad spalenej siry ako z petardy. uz som to dalej neskusal a bojim sa to nakopnut znova. viete niekto co by to mohlo byt? Mna napadlo palivove cerpadlo, alebo senzor kluky, pricom obe boli menene v july. Pripadne palivovy filter ked to auto tak dusi. Na sviatky mi toto auto spravi.