... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:..... 50 eurové splátky?
littleB napísal:Hoši, odpúšťam vám, a dám vám ešte jednu šancu, keďže mám dobré srdce.![]()
![]()
Keď nedokáže rozlíšiť, čo je myslené žartom a čo vážne, tak prosím, nebudem už teda vôbec žartovať.![]()
Aj keď mi neveríte, ja si za svojim snom idem vždy naplno a čo chcem, to aj získam.Akurát to nebude také rýchle ako u kupcov, ktorí nemajú potrebné info - za posledné dva roky som pozbieral toľko dôležitých informácií, že budem vyberať veľmi pozorne.
A som trošku aj náročný zákazník, preto nepredpokladám, že E38 podľa mojich predstáv (čierna metalíza, čiera koža, drevo podľa predstáv, skoro full výbava, r.v. 1999-2001, benzín, 4.4 alebo 5.4 motor, Long, atď...) nájdem do týždňa.
Jannci napísal:tak cakaj, rok dva, podla toho ako sa bude darit, potom ti predam moju. je cierna s ciernou kozou buffalo, a tym drahsim drevom v interieri. plyn tam nemam, lebo neznasam, ked je na aute nieco dorabane neorigo. a je to 4.4 tak ti to cele splna
Jannci napísal:tak cakaj, rok dva, podla toho ako sa bude darit, potom ti predam moju. je cierna s ciernou kozou buffalo, a tym drahsim drevom v interieri. plyn tam nemam, lebo neznasam, ked je na aute nieco dorabane neorigo. a je to 4.4 tak ti to cele splna
Jannci napísal:
kamarade, ked som kupoval ja E38, tak som tiez mal poziadavku, cierna metaliza, cierna koza, motor 4.4 alebo 5.4 a po FL
hladal som na strankach po celej europe, a naslo mi 2ks tychto aut, jednu som nakoniec aj kupil, ale nefandi si, ze najdes ich kopec a cukrovom stave... Ale to je uz par rokov spat... teraz je urcite viacej vyhonenych kyblov na predaj