... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
ado.diablo1
Auto: e65 745i Alpina Pa..
Kraj: Trenčiansky

Re: kupit bmw7 740i

Sobota, 26. Septembra 2009, 20:42

Pozri mne predaj neponahla,ale aspon viem ze moja 7 je 200% stave.Ale ked si pozres ake sopy sa ne nete predavaju za tu cenu,tak pochopis ze nieje auto ako auto.

adko
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Sobota, 26. Septembra 2009, 21:01

Ved v poriadku mne je to jedno:)Auto je pekne vyzera dobre a aj ze je v dobrom stave ale jednoducho ceny su dane trhom.Takze za tu cenu je to auto takmer nepredajne :)A kazdym dnom v podstate ceny klesaju .. podla mna uz za 8k eur je e38 aj vo velmi dobrom stave velmi tazko predajna v dnesnej dobe.

Lucushka23

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 07:18

adko napísal:

sedmiciek bude zachvilu viac ako fabii :))

v BA uz pravidelne stretavam 3 :)

adko

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 07:34

Lucushka23 napísal:

v BA uz pravidelne stretavam 3 :)

No v BA pravidelne ich stretavam na kazdom rohu pomaly uz :)Uz ceny isli dole tak to zacinaju vlacit sem z nemecka hosani kde aky :)
Akurat ma jeden taky cavo vytocil pred chvilou .. zlava bez smeroviek na moste v zapche sa mi nadrbal rovno pred auto nasikmo som musel dupnut na brzdu .. som nanho zatrubil este sa otocil a drzo ako najvacsi cavo v slnecnych okuliaroch mi ukazal prostrednik .. ale potom ked takemu vypalis zo tri facky tak chcu volat policiu velice .. akoze drzost niektorych ludi je neskutocna ..
troska som odbocil od temy ale taky som vytoceny :)

Lucushka23

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 07:40

adko napísal:

No v BA pravidelne ich stretavam na kazdom rohu pomaly uz :)Uz ceny isli dole tak to zacinaju vlacit sem z nemecka hosani kde aky :)
Akurat ma jeden taky cavo vytocil pred chvilou .. zlava bez smeroviek na moste v zapche sa mi nadrbal rovno pred auto nasikmo som musel dupnut na brzdu .. som nanho zatrubil este sa otocil a drzo ako najvacsi cavo v slnecnych okuliaroch mi ukazal prostrednik .. ale potom ked takemu vypalis zo tri facky tak chcu volat policiu velice .. akoze drzost niektorych ludi je neskutocna ..
troska som odbocil od temy ale taky som vytoceny :)

toto poznam :D

adko

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 07:48

Lucushka23 napísal:

toto poznam :D

aj ja to zacinam spoznavat :)

Lucushka23

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 08:01

adko napísal:

aj ja to zacinam spoznavat :)

vcera siel okolo nas nejaky typek v x5 a div si hlavu neodkrutil jak kukal na sedmicku (a do nej) :D

Zajo
Auto: E38 740iA

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 09:42

Lucushka23 napísal:

vcera siel okolo nas nejaky typek v x5 a div si hlavu neodkrutil jak kukal na sedmicku (a do nej) :D

horsie je ked takto kuka spoza ramena dozadu na mna, nebodaj s nim aj cela posadka. Za volantom staci 1 sekunda nepozornosti.
([OO\ [lllllllll][lllllllll] /OO])

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní