Pondelok, 30. Decembra 2013, 00:24
PetoK - co mas zase? Bavi Ta tu špiniť ma? Kedy konecne prestanes??? Okrem jednej prevodovky, kde som davnejsie férovo vratil peniaze nemam s nikym ziadny iny problém, takze laskavo nemaj sproste pripomienky!!! Prid si k nam sadnut na jeden tyzden na zadok, uvidis kolko sa aut u nas premelie a sam uvidis, ze robime poctivo ! To ze sa obcas niekomu nieco nepaci a nedrzim garanciu potom na cele auto ( teda na veci co sa nemenili ) , za to nemozem. Cakam Tvoju odpoved! Sedim Ti na otlaku? Neviem naco si tu platim reklamu ako mnohi ini a Ty mi ničíš dobré meno firmy. Bez uražky, ale je to choré.
K tej jeho prevodovke - tie hlinikove ulomky su z rozlamaneho hlinikoveho kosa spiatocky. Uz tam musel byt problem, aj ked ho mozno nebolo citit. Spiatocka sa musi menit komplet + kontrola ostatku. Kedze je uplne na konci prevodovky, nie je to ziadna praca navyse. Vsetko je aj tak vonka. Kludne nech mu to spravia v Košiciach. V Ziline su viaceri, ktorym som robil prevodovky, sami maju servisy a posielaju ku mne uz dlhe roky zakaznikov, nikdy som s nimi nemal ziadny problem. Mozem dat kontakty.
Za dalsie, prevodovka sa dava von kludne bez menica a ten potom. Nie je to ako tu niekto napisal, ze neoddelovat. Skorej treba vacsi pozor davat pri montazi.