... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Autor témy
Auto: MB
Kraj: Trnavský

E38 - po prejazde vodou uz nenastartovala [fama ci realita?]

Štvrtok, 6. Mája 2010, 16:59

Nazdar pani

Minule tak pri pive sme sa nejako dopracovali k tomu, ze niekto vletel na sedme vo velkej rychlost do vody, (zatopena cesta) a motor zhasol a uz nenastartoval. Ja by som to v podstate ignoroval, ale pocul som to uz od druheho cloveka. Ale nikto mi neviem povedat, komu sa to konkretne stalo a co bolo konkretne zle na aute.
Preto sa chcem spytat, stalo sa to tu niekomu? alebo je E38 na tu vodu taka citliva? ak hej, ktora motorizacia?

Vie mi to tu niekto potvrdit, alebo vyvratit? lebo zacina obdobie dazdov, nerad by som ostal niekde vysiet :lol: :lol: :lol:

100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Re: E38 - po prejazde vodou uz nenastartovala [fama ci reali

Piatok, 7. Mája 2010, 08:28

No ja len viem, ze ked s nou skocis do rybnika, tak tiez nenastartuje :-)

hrs

Piatok, 7. Mája 2010, 08:43

Viem o dvoch pripadoch. Po prejazde velkou vodou, nasalo vodu, motor kaput. Druhy pripad, odislo cidlo teploty po prejazde vodou a nestartovala. Ale to mohla byt nahoda.
BMW E34 535i "91
BMW E60 530dA "05

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 7. Mája 2010, 10:09

No dekel motora má daku funkciu,ak tam neni je o to horšie.
Nejedna sa o BMW,ale francuza peugeot,po prejazde bodov najebalo vodu do alternatora.Auto išlo,ale kapacita baterky išla dole až nenaštartovalo.
Cca 2dni do zadu som preletel kalužou ako hovado,voda striekala ako jebnuta,auto ok(540).cize ako 7er.
Je to skorej o nahode....

Zajo
Auto: E38 740iA
Kraj: Bratislavský

Piatok, 7. Mája 2010, 12:51

Ja som preletel v 80tke cez obrovsku kaluz, minimalne 10 centy vody. Najvacsi vysplech na svete, iba dymila para spopod kolies a z ladvin, ale vobec nic sa nestalo. Iba som to skusal. Nechcem cakat kym motyka vystreli.
([OO\ [lllllllll][lllllllll] /OO])

juro750i
Auto: Nissan Patrol GR
Kraj: Prešovský

Piatok, 7. Mája 2010, 18:44

No ja milujem meranie mlak na mojej 750-tke. Proste z dvoj tonovym autom sa daju brutalne kominy vody dosiahnut a robim to pravidelne a zatial musim poklopat ze nic sa nestalo. :D :D

Ale na E32-jke 735-tke co som mal tak tam sa stavalo ze prestalo ist servo po prejazde mlakov ale to iba na par sekund - namocil sa klinovy remen a smykal takze nic vazne sa nestalo .

Inac môze sa to stat podla mna ale to iba vtedy ak nemas kryt pod motorom respektive ze ho ta mlaka urve inac v sedme je motor kryti poriadne
ex BMW 750i 5,4 V12 , ex Mercedes Benz S320 CDI momentalne Nissan Patrol GR

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných