ak davas standardne tak iba vymenis tlmice a nic viac... nikde sa mi nepodarilo zistit kto by vedel zrepasovat EDC tlmice, takze neviem ci sa to da (navod na internete by som si rad pozrel, ci to nie je nejaka blbost)
co sa tyka vydrze, tak vydrzia ovela viac ako normalne tlmice (preto ta cena nemusi byt az taka zavratna v porovnani cena/vykon oproti obyc tlmicom, ako sa na prvy pohlad zda), ja mam 220 tis a stale su ok, Porter ma cez 300 tis a tiez su ok...
TheStig napísal:no ale ked sa to vyserie tak davat tie prachy za to mi pride dost divne kedze len tlmice stoja tolko co auto.
otazka je co s tym autom chces... uz teraz najdes sedmy, kde sada zimnych a letnych pneu je 3/4 ceny celeho auta, takze tato logika uz sa tu neda moc uplatnovat, inak budes musiet za par rokov obuvat Goodride pneu

ak chces mat dobre presuvadlo, tak si nasetri a kup nieco novsie a "seriovejsie", aby ta taketo diely netahali ku dnu... ak chces mat dobru limuzinu (a na novsiu sedmu nemas) tak sa o tuto tak staraj, inak to nebude mat vyznam