... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

Slavo
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

e38 - Blbne tachometer a ekonomer

Piatok, 30. Apríla 2010, 22:54

JE to na E38 r,v 2000,dakujem za kazdy nazor ,UZ ma to pekne serie ked neviem odhadnut ci idem 140 alebo 170 ha ha

Užívateľov profilový obrázok
juro750i
Auto: Nissan Patrol GR
Kraj: Prešovský

Re: e38 - Blbne tachometer a ekonomer

Sobota, 1. Mája 2010, 18:39

Tempomat ti funguje ????
mam taky pocit ze rychlost meraju cidla na abs a DSC .

Ale ak ti to vsetko funguje v pohode potom nieco v stite je vadne mozno ze len nejaky kontakt alebo kostra niekde
ex BMW 750i 5,4 V12 , ex Mercedes Benz S320 CDI momentalne Nissan Patrol GR

Slavo
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 1. Mája 2010, 21:02

Tempomat nesiel uz ani predtym neviem ze preco ze tam treba nieco nastavit,ale predtym mi to nerobilo.Cllap co robi tam mi hovoril ze to moze byt cidlo na prevodovke a ze stade dava spatny signal na budiki,ale asi mi to nevie velmi zarucit no to som sa ho nepytal.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 20. Mája 2010, 23:35

Slavo napísal:
Tempomat nesiel uz ani predtym neviem ze preco ze tam treba nieco nastavit,ale predtym mi to nerobilo.Cllap co robi tam mi hovoril ze to moze byt cidlo na prevodovke a ze stade dava spatny signal na budiki,ale asi mi to nevie velmi zarucit no to som sa ho nepytal.

Tempomat neisiel predtym? Pred cim? Prestal fungovat len tak prenic-zanic, alebo si to auto uz takto dostal?
Mozno mas auto skladacku, a treba to pichnit na diagnostiku. Mozno su nejake komponenty menene a treba ich naprogramovat.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní