... všetko o BMW ...
Juroo napísal:pockaj pockaj toto si nepochopil ja budem chciet e38 aj ked e65 bude stat nvm kolko....to ma len tak napadlo ze tak by to mohlo byt ...ja som nikde nepisal ze chcem e65 namiesto e38 ...........skus lepsie citat no
kubo napísal:
ok sorry
porter napísal:na motor M62 membrana sania 50€ + tesnenie 8€ (AWT)
filter do automatu 28€ (AWT)
1L predpisaneho oleja Esso do steptronicu cca 7€
vymena oleja + filtra v BMW TOB Trencin cca 500€esteze na nich clovek nie je odkazany
hadice ku kureni cca 8-15€ / ks (AWT)
bezp. srob na kola 4€
Juroo napísal:dik....nvm preco som si myslel ze ta membrana bude stat strasne prachy.....ani ten olej do prevodovky nevyzera draho a musi tam ist len ten olej napr Castrol nema taky olej aky tam ma ist??...no ako vymienat olej v autorizovanom sevise to neee zas tolko penez zato nevyhodim
....ked si to vim spravit sam len keby uz nebolo ine vychodisko...
bayern napísal:vstrek cerpadlo 680 repas bosch
podavacie cerpadlo 260
zhavice cca 15 kus
Juroo napísal:prave koli tymto veciam by som nechcel diesla ale tak spotreba je niekde inde mozno to vykompenzuje nasledne opravy ....ale myslim ze len vtedy ked mas auto fakt dlho a nekupis ho ked ma nabehane 200 tisic
porter napísal:tak to su vecne debaty vyhodnost diesla... sam som to zvazoval, ale po tom, ked zvazis prave to, ze ten motor ma uz nieco za sebou a zacnu sa srat prave take veci ako turbo a cerpadlo, tak to na tej spotrebe nemas podla mna sancu usetrit. mozno pri fakt vela km rocne,ale po kolkych rokoch usetris cenu tych oprav a nervov? a este 7er je tazke auto a aj na tom diesli ta spotreba nie je taka ruzova, V8 sa s tym autom pekne pohrava, na spotrebu sa s nim sice jazdit neda ani ked to vela neosolujes, ale zasa ani to neni vyslovene nic strasne co si vsetcia myslia, pokial to samozrejme nechces ako mestske auto, to ide potom hodne do sraciekto uz ked by si chcel 7er ako "ekonomicke" auto, tak radsej tu V8 so sekvencnym LPG, ale to tiez nie je najlacnejsie a prides o kufor atd...
7er je luxus vozba a ked chces nieco extra, tak si musis skratka priplatit, bez toho to nejde
Juroo napísal:prave koli tymto veciam by som nechcel diesla ale tak spotreba je niekde inde mozno to vykompenzuje nasledne opravy ....ale myslim ze len vtedy ked mas auto fakt dlho a nekupis ho ked ma nabehane 200 tisic
bayern napísal:
tie veci ani neboli treba lebo tam bol poskodeny jeden kabel,
Juroo napísal:....ale ja nvm mne to LPG nikdy nebolo nejako po chuti