... všetko o BMW ...
Lopo napísal:ale skryta zavada sa vola preto skryta, lebo je skryta :) ci uz o nej majitel vie alebo nevie, tym ze je skryta tak ju vobec nemusi odrazit v cene cize finance ohranicenie ti nijak nepomoze a vklude aj auto za 10 tis ju moze mat
Jannci napísal:vstupuje tam vela premennych ako vybava... za social edition nemoze zapytat viac ako 5000, to mu nikto nekupi.
littleB napísal:Uhm, takže môžeme povedať, že od 5000€ sa treba odraziť a podľa výbavy/km/závad ísť už len vyššie?A pokiaľ je cena ešte rozumná - povedzme za plnú výbavu/max.200k km/bez vážnych závad? Dá sa to nejak približne určiť, prosím?
Lopo napísal:tych 10-11k by bolo podla mna za top model tak akurat, ale naozaj cukrik...
Jannci napísal:nebavme sa tu o kilometroch, lebo najst 12 rocnu sedmu s original najazdom do 200k je ako dat na golfe birdie...
Ono ja neviem co od toho auta cakas. To auto sa ti bude kazit, nie v tom zmysle ze ta niekde necha (i ked aj to sa stava) ale proste poviem ti takto, ked som doviezol sedmu, tak prvych par mesiacov nic, a potom sa to zacalo sypat... zacala tiect nadrz, strelila hadica od serva, na chladici, vytiekol mi tlmic a o elektronike ani nehovorim... behom par mesiacov som do toho nalial 3000 euri a zasa je pokoj. rok jazdim a nic sa nepokazilo, nic nebucha, auto ide ako zehlicka.
Chcem tym povedat, ked najdes nejake auto, sadni do neho, nepozeraj kilometre, to ti moze bt aj tak jedno (k original stavu sa aj tak nedopatras) prevez sa na tom, ci tam nieco nebucha, ci sa nehupes ako low rider, ci automat nekope, pootvaraj okna, ci neskripu (lubi na sedma odchdzat mechnizmus, tie plastove kolecka vmysleli uplne genialne) odskusaj si elektronku, ci ide toho najviac, ale necakaj ze to auto bude bez dalsich investicii.
voMacK napísal:nikdo ti nikdy nezaruci, ze sa ti na aute s vyssou nadobudacou cenou nieco drahe nevyjebe o par dni
s tym sa zmier a nie, ze kupim nieco draho a huraaa som na par rokov za vodou. Tak to nefunguje a uz vobec nie u sedmic za par tis eur. Aj ked bude auto v dobrom stave, uvedom si, ze najlepsie roky bude mat davno za sebou a preto sa tam moze posrat cokolvek kedykolvek.
Ak chces mat sedmu bez velkych investicii na par rokov, tak chod do BMW kup fungel za 100 tacov a mozes mat kludny spanok
Blondak napísal:Ak je to dovoz kukni originalitu. Tam si mozes overit ci nebolo uz striekane, gitovane. Osobne by som kupil lacnejsie auto ktore uroby na mna dobry dojem a zvysne peniaze nechal na servis napr. automatu atd. Ak chces kupovat teda auto do desat klackov.
korado napísal:tuning? E38?