... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

mmracing.sk

wehr
Autor témy
Auto: BMW X3 3.0sd
Kraj: Zahraničie

BMW e38 740i dodatočná montáž ostrekovačov svetlometov

Štvrtok, 15. Júla 2010, 22:46

Zdravím všetkých členov,prosím o vašu radu ohladom dodatočnej montaži ostrekovačov svetlometov na e38.Kupil som novu páku pri volante s tlačítkom ,,S,, lišty,trisky,hadice,nadržku s elektromotorom,napojil som kabel ktorý bol dole pri nadrži hnedý a hnedo-čierný kabel,všetko sedí,a dal som aj rele modul 2(modrý) napojil som ho na miesto pot priehradku u spolujazdca,ale nefunguje.Mal by fungovat pri každom piatom ostrekovaní čelného skla pri zapnutých svetlometoch ale nič.prosím poradte mi kde može byt chyba?dakujem

Užívateľov profilový obrázok
juro750i
Auto: Nissan Patrol GR
Kraj: Prešovský

Re: BMW e38 740i dodatočná montáž ostrekovačov svetlometov

Sobota, 17. Júla 2010, 12:02

No podlamna to nebude len v kablovacke a dodatocnom relatku ale to riadi riadiaca jednotka ktora bude bez ostriekovaca uplne ina popripadne v nej bude nejaky ini software alebo bude nejaka dodatocna riadiaca jednotka.

Domontovavanie niecoho do tychto aut je nedobra cesta :D :D :D :D
ex BMW 750i 5,4 V12 , ex Mercedes Benz S320 CDI momentalne Nissan Patrol GR

Užívateľov profilový obrázok
100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 17. Júla 2010, 20:51

kazda vec ktora sa doplni je potreba dokodovat, bez toho ani tuk ;-)

wehr
Autor témy
Auto: BMW X3 3.0sd
Kraj: Zahraničie

Sobota, 17. Júla 2010, 21:27

Ja vždy som montoval do svojej sedmičky iba originál veci z inej sedmičky,zatial čo som montoval a mi nefunguje je iba ten ostrekovač svetiel a elektrochrom spatne zrkadlo.Budem musiet najst človeka s dobrou diagnostikou,ktorý by sa v týchto veciach vyzná.Neviete náhodou v okolí KE alebo MI niekoho?Poprípade v okolí LV,budem tam koncom tohto mesiaca.Pravdaže to nechcem zadarmo,dakujem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní