Pozdravujem Vospolok.
Chcem sa poradiť o veľmi známej problematike - kúpa e38, samozrejme výbava, ktorá je neodmysliteľná mi nedá správať z dôvodu, kde hľadať kus, ktorý má aspoň tie lámateľné komfortné sedačky a stehennú opierku elektrickú. Dôvod prečo chcem len tieto sedačky v tom aute je prostý - môj chrbát je tak boľavý, že potrebuje rehabilitáciu aj za jazdy.
Kusov na slovensku je žalostne málo v zaujímavom pomere technického stavu a ceny. Poradili by ste mi teda, ke´dže ma kúpa srdcovky nesúri, či mám na správnu ponuku čakať a teda, o koľkých individual sedmičkách najlepšie v Longu viete?
Alebo mám kúpiť bársčo obdobné, dať si robotu navyše a nahádzať tam čo chcem.
Dlhší čas som mal Range Rover a bol som zvyknutý na vyšší posed, toto je jediná vec, ktorá mi bude chýbať. V prípade, že by niekto vedel, či sa dá nejakým zázrakom ošuškať technika a namontovať sedačky z novšieho modelu aj s masážou do staršieho poteším sa v prípade že je to nákladnejšie ako kúpa novšieho modelu, prdím na to... apriori chcem len E38, nič iné novšie ani staršie ani neviem aké z osobných dôvodov ... len, by som si ju rád doladil poda svojich predstáv, za každý jeden nápad aj ke´d len čisto teoretický uvítam a poznámky k téme ďakujem a áno viem, som zhýčkaný a asi aj tvrdohlavý a nehanbím sa za to