... všetko o BMW ...
1morok napísal:toto si neuvedomuje asi 90% ludi celkovo. Na take veci ked porovnavaju 200PS benzin a 200PS naftak a naftak vitazi lebo ma viac Nm a cim vacsi krutiak tym silnejsie auto, uz ani nereagujem. A vobec, porovnavat auta podla tabuliek a cisel je kravina. Clovek sa moze zviezt v 750i a 740d a naftiak mu moze viac vyhovovat a dokonca moze povedat ze ide lepsie. Kazdy rad ine. Viezol som sa v Seat Leon 1.9TDi a zatah malo vacsi nez moja 728i, a ked som soferoval MB G400 CDI tak som mal pocit ze mam 710i :) a pritom obe auta maju tabulkovo mensie zrychlenie, Gcko 9,9s (105PS/tona) a moje 8,7 (113PS/tona)aj keď má d
trebárs o 100Nm viac ako i ,má aj iné sprevodovanie(dlhší dif),takže krútiaci moment na zadnej náprave je porovnatelný!!!
ViktorDDD napísal:motor má silu ako mamut, ale údržba je oveľa drahšia ako u 730D z dôvodu že tento motor sa dával len do sedmy pričom 3.0D aj do 3ky a do 5ky
diLucca napísal:oservisovat 40d, bude celkom oriesok hlavne financny...
a automat ma vykonovo stavany presne na chlp, 560NM
zostan pri 4,4 ide velmi slusne, a pekne sa da vyhrat so spotrebou, a zvuk V8 ma urcite viac do seba pri benzinovom motore
bayern napísal:parkrat to tu uz odznelo 740i najlepsia volba pomer vykon-spotreba-udrzba
bayern napísal:parkrat to tu uz odznelo 740i najlepsia volba pomer vykon-spotreba-udrzba