chalani tak nakoniec som sa vyjebal na celu opravnu sadu, kupil som uplne novy brzdovy valec nasledne vymenil brzdove trubky za nove ovzdusnil ale pedal je furt makky brzdi az od polky (pred tym nebrzdil vobec) akoze nejaka zmena tam je ale som uz uplne zufaly co s tym moze byt.
p.s. skusal som tie 4-piesty odvzdusnovat najprv vnutornym odvzdusnovakom a potom aj vonkajsim. furt to iste
skus znova odvzdusnit, neviem ci mam ja nato zly postup ale aj na e34 ked som odvzdusnoval tak som sa s jednou brzdou babral 40minut, ale vysledok sa dostavil
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
skus znova odvzdusnit, neviem ci mam ja nato zly postup ale aj na e34 ked som odvzdusnoval tak som sa s jednou brzdou babral 40minut, ale vysledok sa dostavil
Ja to robim cez stroj :) naposledy som vycapoval 1liter kvapaliny dokopy. A furt nic. Proste mam otvoreny odvzdusnovak dokym prestanu ist bublinky a neham tak z kazdeho brzdica vytiect 250ml