... všetko o BMW ...
pato855 napísal:No , už keď sa tu preberá BMW E9 , nevedel by mi niekto poradiť niekoho na východe slovenska kto také auto má ne nemá problém keby , že k nemu dôjdem ukázať mi ho ?
Ja tiež uvažujem nad kúpou tohto auta , ale v živote som ho nevidel naživo a dať si doviesť , alebo vycestovať do zahraničia za autom ktoré sa mi nebude páčiť tak ako na fotkách by vyšlo dosť draho .
voMacK napísal:
To si robis srandu nie? Sorry ale bud nemas ponatie do coho ides, alebo len hladas zamienku ako zistit kto take auto ma aby si mu ho potom moholl ujebat.
pato855 napísal:
Neboj sa nechcem ho uje... , ale proste nekúpim auto ktoré som nikdy v živote nevidel inak ako na fotke .
To je ako kúpiť mačku vo vreci na ktorom je fotka tej mačky . Nikde som nepísal že chcem ten najúžasnejší model a všetko musím byť originál , ale tiež je pravda , že som takéto auto nikdy nemal v tom máš pravdu , neviem do čoho idem .
miso_525d napísal:pato ty si riadne tupelo. ja som sa dnes rozhodol ze idem kupit SpaceShuttle Discovery, sice som ho nikdy nevidel nazivo, iba na fotkach, ale ak daju v NASA dobru cenu tak berem. vcera mi cinkla vyplata, do soboty som kral![]()
mexican napísal:
Potom rovno na ňom priletíš z júesej a pristaneš pred auparkom jak pán.