... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
Milosss napísal:ja som pri tom nebol som v ZA na prevádzke, majiteľ vozidla autám nerozumie, bol kuknúť v Groupe, bol poškodený blok všetko od oleja, 2L dolial kým prešiel do servisu cca 15km a povedali PP pridrelo ložisko na kľ hriadeli. Auto malo cca 280t km.futy: vieš zistiť, čo znamená vytlačilo ložisko? Že prečo musel ísť nový motor.
TT-SIMIK napísal:ja som mu vravel, že mu dám kontakt aby sa to opravilo lacnejšie, lebo táto cena opravy je ako za jazdenú X5, no ale posledne vymenil komplet rozvody, komplet pal. systém po pilinách, 1 turbo+ remenicu s príslušenstvom, brzdy, tak to dal opraviť že záložné vozidlo to bude a kúpil novú Toyotu LC.Toto sa da urobit skoro za 1/3ceny(nie fungel novy motor) mimo autorizak,ale tu mas novy motor,co je pri cene auta uz dost cez....
futy napísal:ja som pri tom nebol som v ZA na prevádzke, majiteľ vozidla autám nerozumie, bol kuknúť v Groupe, bol poškodený blok všetko od oleja, 2L dolial kým prešiel do servisu cca 15km a povedali PP pridrelo ložisko na kľ hriadeli. Auto malo cca 280t km.
ja som mu vravel, že mu dám kontakt aby sa to opravilo lacnejšie, lebo táto cena opravy je ako za jazdenú X5, no ale posledne vymenil komplet rozvody, komplet pal. systém po pilinách, 1 turbo+ remenicu s príslušenstvom, brzdy, tak to dal opraviť že záložné vozidlo to bude a kúpil novú Toyotu LC.
Marek530xi napísal:FUTY mozem sa spytat ako to bolo s tym loziskom? Mas viac info? Stale dufam ze to nebude kluka, lebo si neviem predstavit, ako sa da poskodit...
nazdar, presne nevie ani majiteľ, on to tam doviezol že mu z toho leje olej jak z tatry, o 2dni volali poškodený motor, prišiel posvietili baterkou, vravel mi že poškodený blok, ložisko vytlačené a bolo (asi pridrelo maz.kanáliky karbónom a bolo, či nič nepočul neviem?). Pondelok bol pre hotové auto a v ten istý deň im ho vrátil s5. Keď počuje al. vidí BMW že mu je zle, niečo tam hvízda, tak vybrali turbo (1no už bolo menené, to druhé vôľu nemá tak nevedia čo tam hvízda, tak BMW X5 4,0d je stále v servise). Veď počkaj až to kuknú a rozporcujú, podľa kuknutia na auto vedia figu.