... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
voMacK napísal:Ides na to dobre. Ja som kvoli absencii ventilacie v sedackach vymenil auto..
Inak myslim, ze tak ako kazdy prvok vybavy, aj toto bude treba nakodovat.
DARKEN26 napísal:no nasava to vzduch pod sedackou..cize okolity
mam teda tmavy interier a sedacky som zohnal biele aj tapacir
bruno75 napísal:Keď to máš zapnuté a nesedíš na sedačke, tak cítiš že zo sedačky fúka vzduch? Resp. nie je cítiť pod sedačkou, že to fúka práve tam?tmavu kozku som zdoraznil z dovodu, ze ak je auto na slnku, rozpali sa tmava urcite viac nez svetla...
nastavit ventilaciu sedaciek vopred (najlepsie na dialku) pokial viem mozne nie je, len dat "vyvetrat" (zohriatym vzduchom zvonku) cele auto, co sice nie je moc ucinne, ale zase o dost lepsie ako vobec nic... nastup ucinku odvetrania sedacky je u mna 1-2 min. (zalezi samozrejme od intenzity vetrania, ja si to davam vacsinou na najnizsi stupen)
zaujimavostou je, ze system odvetriania sa tusim po 15 min. prepne o jeden stupen dole, udajne preto, "aby nedoslo k podchladeniu" (ako pisu v navode)....
mne sa pocitovo zda, ze ked to pustim, po par minutach uz ide dost chladny vzduch, takze IMHO to neberie vzduch z interieru, ale najskor z vyduchu klimy pod sedackou...
ak by to len "odsavalo prdy", tak by to urcite nesposobovalo pocit chladu na chrbte...
DARKEN26 napísal:asi by trebalo na to polozit papier a zistit ci ho nadvihuje,alebo naopak
Bruno vyskusaj....ale je uz prinos,ze taka koza je performovana a neposobi ako nepriedusny igelit