Štvrtok, 17. Decembra 2020, 07:33
nemam prelezene este cele auto, robil som len par drobnosti, no clovek uz vie kde usetrili tolko kilo pri g31 oproti f11, budem mozno postupne rosirovat zoznam
-
kable maju separe zlab uz iba v kufry, pod nohami uz nieje ziadna dodatocna ochrana kablov (akoze v svojej podstate nieje potrebna, ale budis
chyba molitan, pod calunenim je uz iba polysytren nejakeho tvaru a konec
chybaju niektore plastove casti - napriklad e39/60/f10 mala pod palubovkou plastovy diel nad nohami, chytnuty niekolkymi srubami (e39 nacvaknuta, e60 5, f10 2), g3x ma nieco
ako plst ktora je napustena zivicou aby drzala tvar, ma len take 2 otocne hroty, jeden zacvak
tapacir 5tych dvery - e61 ma 11 srub, f10 ma 5 g31 ma 4
plastovy dielec kolo idrivu e60 - "2 dni roboty" a flasticka srubov,f10 ma jednu srubu, g31 ziadnu, len nacvaknute
+svetla maju optiku, cize konecne z tych lediek nieco dostali, niesu take skulave ako mala f10/f30 kde s nimi bolo vidiet kulove
zatial resume - veci sa doplnaju do toho auta fajn, miesta na kabelaz dostatok, bohuzial aj tovarenske manualy zacinaju byt akosi strucne co a ako. to koresponduje s tym, ze sa prestali robit retrofitne diely, aj na stare auta zrusili dodavky. proste rusia to cim boli vynimocny a to komunitou a moznostami dorabok.
mam dalsi update pre g30 so sklopnymi sedackami, ten diel ktory ostava na blatniku ma 4mm, u f10 ma 1,5cm, len tak pre predstavu. bateria v kufry nema ziadny kryt, jednoducho je nad dierou baterie len 2mm hruby tapacir ktory viete dvihnut, f10 tam mala aspon 2 plastove sruby ktore bolo nutne dat prec a dalsi taky tvarovany tapacir v ktorom ste vedeli mat hodene lano, rukavice a sprcgumy napriklad.
Naposledy upravil/-a
jararak v Piatok, 29. Januára 2021, 10:55, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov