... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
PetoK napísal:To si moc nepomoholNeries sprostosti a kup ORIG novy... ziadne ine riesenie nepomoze a iba oddialis vymenu
voMacK napísal:Ak ides kupovat v blizkej dobe novy, tak je teraz kokocina davat 300eciek za cistenie, nie? Zas vymena DPF neni ukon na tyzden.
Ratatuli napísal:Jasne ze je to kocina len si niesom isty ci ten sprej ma taky ucinok ze ten filter vydrzi tak dlho popripade dlhsie. A to je ta otazka na ktoru hladam odpoved ci to ma vyznam ten sprej alebo nie popripade skusenosti od inych ludi co to pouzili . Stoho si potom urobim zaver a rozhodnem sa co dalej .
CaeleS napísal:Predaj to a vyser sa na Bmw! Ked citam co riesis je mi do placu...hop sup tralala naspat do fabie!
voMacK napísal:Vsak ale preco si to zbytocne komplikujes? Ak si naozaj ochotny kupit novy, tak kup novy. Vymena za novy je casovo menej narocna ako cistenie, pretoze aj pri cistenii musi ist cele DPF von.
No ja si to nekomplikujem , v podstate ma netlaci financna stranka veci :) ale samozrejme riesim na aute viacej veci na opravu ktore realizujem v servise a za dalsie nejsom ten typ cloveka co pride a povie tu mate 3000E robte co mate , ja si to radsej overim preverim pouvazujem pozbieram informacie rady skusenosti a az potom pridem a poviem tu mate 1000E a urobte toto a toto.Samozrejme ze ak mam DPF ucpaty pride cas na jeho vymenu ale tiez to netreba hned hrotit a hned vymenit pokial netreba.