Zdravim chcel by som v krátkom čase kúpiť 525D a jedna z nich má túto funkciu, stále platí že to nefunguje na SK, alebo sa to dá nejakou aktualizáciou sprovozniť? Ďakujem.
Zalezi od rocnika, u starsich (myslim ze do 2012) to nefunguje a neda sa to dorobit (teda technicky da, ale stalo by to fakt hrozne prachy) a od 2012/2013 to funguje aj u nas (urcite u LCI modelov), rozdiel robi tzv. Kafas_II modul (kamera za spatnym zrkadlom).
co ta vedie k takemu kroku kupit to auto teraz, nemozes pockat 2 mesiace? je to dost socialne posobiaci kus a som troska na pochybnostiach, ze to ma kafas2 cize v nemci a rakusku ti to pojde, ale u nas nic ...
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Myslim si ze tie ceny nebudu poznatelne nizsie zvlast v prvej polovici roka, registracia by tusim mala byt od 1.2?? Mam teraz kupca na svoje stare auto, tak aj preto. 525d stym sa uz pomalicky obiehat da, 520 ma dost sklamala. Mam dve det,i takze pekne 100km/h (((( A u 530d sa tak neda jazdit a tu by som dal este chipnut, takze kazda jazda hadka s manzelkou, na to uz nemam nervy.
Samozrejme nie je to na skodu, ja len tvrdim ze by som nestaval kupu auta iba na tejto funkcii. Na druhu stranu to tiez nie je neomylne, mne to niekedy ukazuje inu max rychlost aka realne na danom useku naozaj je.
Na druhu stranu to tiez nie je neomylne, mne to niekedy ukazuje inu max rychlost aka realne na danom useku naozaj je.
mne teda dost casto.... napr. 130 na D1 TT-BA aj pocas dna... alebo 110 hodny kus za TT smerom do ZA a 90 v meste kazdu chvilu... ale celkovo to povazujem za uzitocnu ficuru