... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

obchodna sekcia

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Re: Snap in a ConnectedDrive

Streda, 6. Januára 2016, 18:48

ROKI49 napísal:
Vysvetli mi preco sa pchas do debaty, kde sa ta nikto na nic nepytal. radsej nic nepis, ked nemas cim prispiet do diskusie, verite?

Tak si to mal bruno75 riešiť cez PM (a.k.a separate chat).
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

bruno75

Streda, 6. Januára 2016, 19:06

Ak by som to povazoval za potrebne, riesil by som.... ale tento prispevok bol k veci (na rozdiel od niektorych inych...) A nespamujte!

Mne G12 vo fulke vysla na 155t....

Užívateľov profilový obrázok
matisek
Auto: F10, F48

Streda, 6. Januára 2016, 19:23

mobile friendly jak pome jebať toto forum, technológia z roku nula ](*,)

mexican
Auto: modré géčko

Streda, 6. Januára 2016, 19:35

matisek napísal:
mobile friendly jak pome jebať toto forum, technológia z roku nula ](*,)

Ja osobne si na taplete radšej pozerám non-mobile verziu stránok
Na teleféne si stránky pozerám zriedkavo a tunajší onanklup takmer vôbec
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i

Streda, 6. Januára 2016, 20:18

Mali ste si kupit sedmu...kokoti.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 6. Januára 2016, 20:36

chlapci, nechcete na tych pleckach updatnut rovno aj mapy aj softy a vsetko naraz nech vam to konecne ide?

bruno, ty uz budes mat asi NBT to bude zjavne ten dovod preco nemas v kastliku usb

btw co riesi update softu - pri starych verziach napriklad do HUDu nieje mozne pridat media info, telefonny zoznam a podobne icoviny, pri NBT napriklad je mozne nasledne pridat podporu divx a podobnych formatov pri prehravani z USB a je tam toho viac, to su veci na ktore som zatial dosiel.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

bruno75

Streda, 6. Januára 2016, 21:46

Vdaka Jararak, ako vzdy kvlaitna a presna odpved :mrgreen:
Ja som si len nebol isty, ci sa nahodou tym upgradom nemoze posrat nieco, co mi teraz relativne dobre funguje (hold som asi prilis ovplyvneny pouzivanim Microsoft a Android/Google produktov.... :mrgreen: )
Jaro a nevies nahodou, ako to je s updatom map u mna, niekto mi tvrdil, ze auto si to stiahne aj samo, ked ma aktivne ConnectedDrive Services a niekto zase, ze to musim robit klasicky downloadom map a generovanim FSC ako kazdy....?

jararak

Streda, 6. Januára 2016, 22:14

mapy samotne musis samozrjeme fsc a cela patalia kolo toho, sak samozrejme zaco by braly prachy.

nemam to oskusane, ale connect drive by uz nejak mal sosat dopravne spravy napriklad z googlemaps ktory je u nas zase nejak prepojeny s waze cize by to mohlo zaujimavo vyuzivat navigaciu pocas zapchy (tej na ceste, nie v hrubom creve), bohuzial kedze to fyzicky nemam v aute, neviem ti povedat ako to funguje vsetko so vsetkym.
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

bruno75

Štvrtok, 7. Januára 2016, 07:59

Jaro, vdaka :thumbup: myslel som si to....

To, co opisal sa vola RTTI (Real Time Trafic Info) a malo by to fungovat presne tak, ako si popisal... hej, malo by, ale ci ozaj funguje neviem, lebo aj ked to v aute mam, v Bananistane to (samozrejme) nie je podporovane.... :? :roll: rovnako ako nie je spustene TMC....
V ostatnych civilizovanych krajinach v okoli (CZ / AT....) to funguje, takze ked tam pojdem, dam vediet ake to je... :mrgreen: zatial vidim na mape od CZ hranic dalej len oznacenie prejaznosti ciest farbami ako pouziva Google Maps, u nas je cierna diera.... :(

jararak

Štvrtok, 7. Januára 2016, 09:32

ehm, co som pocul, TMC mame dokonca zaplatene, len nejde
bmwcoding.sk

bruno75

Štvrtok, 7. Januára 2016, 10:52

Mozno sa mylim, ale mam tak trochu pocit, ze TMC a RTTI su na seba uzko naviazane (teda ze RTTI je len lepsia, rychlejsie reagujuca a detailnejsia verzia TMC) a RTTI bez TMC fungovat nikdy nebude... :-k

A este jedna info z rise phantasy a rozpravok: jeden predajca mi tvrdil, ze Connected Drive Services by mali nasom Bananistane spustit este tento rok (2016).... ha-ha-ha, este mohol dat aj tu o jednorozcovi... :-({|= \:D/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní