Zacnem od konca: ano dobre vidis, je to NBT

Toto sa mi zobrazi na obrazovke iDrive, ked stlacim na ovladaci Radio, nenastavoval ani neaktivoval som to nikde (a pokial viem, ani sa to nikde nastavit neda...), takto mi to prislo z DE...
kamos, co ma F10 vyrobenu 12/2012 a ma NBT to ma presne rovnako, doteraz som si myslel, ze to malo uz aj CIC, ale asi som sa mylil...
netusim, ci to musi byt NBT alebo to ide aj od nejakej verzie softu aj na CIC
FYI, prave vcera mi Jararak zistoval aku mam verziu softu v iDrive a je to vraj 11/2014
Ked si pustas audio z USB, zobrazuje ti nazvy piesni a obal CD? Mne ten obal niekedy zobrazi a niekedy nie, podla toho odkial mam stiahnute mp3...
inak, tu dynamicku PS, co opisoval PetoK som sam videl v mojom E60 na nejakej ceskej stanici (striedalo sa tam nazov stanice, frekvencia a tusim aj nazov prave hranej skladby alebe nejaky slogan toho radia), len ma zarazilo, ze to udajne nie je u nas povolene - aspon tak pisu v tom clanku na wiki...
ak by si teda hladal autoradio (aftermarket), ktore podporuje zobrazovanie nazvov hranych skladieb, podla vsetkeho by malo mat funkciu RT (radiotext)
BTW paradoxne, domaci sound-system mi zobrazuje ovela menej info nez radio v aute...