... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
mexican napísal:BranoMW: Ja si práve myslím, že stočenina to byť nemusí.
mexican napísal:Už aj tých deklarovaných 135000km je na vek auta celkom dosť.
Keď píšeš, že pred 2 mesiacmi to auto bolo na KO, tak dajme tomu že auto jazdilo 32 mesiacov, t.j. 4218km / mesiac, čiže niečo cez 50000 ročne. To je celkom reálne.
bruno75 napísal:Ak sa este stale bavime o tomto aute http://bmw-rad-5.autobazar.eu/525d-effi ... 24360.html , tak to volant z E60 urcite nema, tam vyzera volant inak (ver mi, uz tri roky mam volant E60 denne v ruke). Toto je celkom raritna F10 a sice prva na ktorej vidim klasicky zakladny volant, vsetky ktore som doteraz videl mali aspon sportovy volant s "bicepsami"
![]()
Inak bezna, trochu podpriemerne vybavena F10 z prveho roku vyroby...
tie lave zadne dvere asi fakt svoje dostali...
bruno75 napísal:Inak, celkom zaujimave je, ze na KO malo to auto inu luxembursku znacku vpredu a inu vzadu...
BranoMW napísal:
futy napísal:tak sa mi bude zle prebehovať na automat.
futy napísal:..a vsetko tak paradne vypucovane... to vzdy u mna vzbudzuje podozrenia (radsej auto vidim ze je v stave normalneho pouzivania)
no ja mám teraz pomaly 130t ale vypucované auto mávam pravidelne, interiér stále a vonkajšok podľa počasia, tak to potom nepredám?
futy napísal:Ja som chorý ak mám bordel v auteJa som to tu hodil, že kvôliva cene, keď sa tu zháňa aj za 20t. Inak ku tomu automatu, mám najazdené zatiaľ cca 600t km, ale všetko na manuále
tak sa mi bude zle prebehovať na automat.