... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
voMacK napísal:Asi moj iDrive nema rad klasicku hudbu no..picus..
voMacK napísal:Ja mam podobny problem teraz pri hudbe z USB. Ale robi mi to iba ked prehravam hudbu z jedneho konkretneho adresara..proste z toho si za kokot nevie zapamatat, kt. skladbu som mal naposledy spustenu a vzdy zacne po nastartovani prehravat jednu a tu istu.
Ked pocuvam nieco ine, z uplne ineho adresara, tak mi to nerobi. Asi moj iDrive nema rad klasicku hudbu no..picus..
DARKEN26 napísal:a ked ten usb skopirujes do auta....
PrevlecenejVlk napísal:Mne pro zmenu depta, ze ikdyz to nahraju na disk, tak si to za boha nepamatuje volbu random nahodne, vypnes motor a priste to zase jede podle abecedy po nazvech pisnicek, no nejsou oni v tom BMW lehce lemplove? :/ To ze jede z usb flashky vzdy odznovu mi myslim dela na F07 taky, ale dela mi to aj na novej jednicke v obojim mam posledni verze softwaru. Grrrrr
brani14 napísal:dá sa na radiu profesional prehrávať z klúča konktetny priečinok..napr. mám na kluči tri priečinky a chcem prehrávať iba z priečienku dva... ??
bruno75 napísal:
nerozumiem celkom co sa pytas![]()
samozrejme, ze ked prehravas hudbu z USB, mozes si zvolit z ktoreho foldra a ktoru konktretnu skladbu chces prehrat...
chalanom vyssie skor slo o tom, ze iDrive si niekedy nezapamata, kde skoncil naposledy prehravanie a zacne prehravat posledne pouzity folder od zaciatku... pricinou je asi fakt sposob kodovania mp3...
ale doplnim dalsi podotazku:
Da sa iDrive prinutit, aby po prehrati vsetkych pesniciek z foldra presiel na dalsi folder? Mam hudbu na USB radenu podla interpreta a nasledne podla albumov, ked dohra jeden album, chcel by som aby sam presiel na dalsi v poradi, ale ono vzdy zacne hrat ten isty album od zaciatku....![]()
![]()