Cawko neviete niekto ako by som vedel prehrať DVD rozpraávky cez USB?,mám prípojku v lakťovej opierke aj v priehradke spolujazdca.Súbor nájde ale neprehraje a keď ho rozbalím neviem nahrať viac filmov lebo sa navzájom prepisujú. Vďaka za info.
Mne prehrava filmy, len z DVD video diskov. KEd som skusal nahrat .avi na USB, ci DVD tak ma s tym poslal iDrive do prdele, ze nepodporovany format. btw. mas CIC alebo NBT?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
Ešte upresni, čo znamená "korektne encodované". AVI, MKV sú v podstate iba kontainery, ale videodáta v nich môžu byť zakódované rôznymi codec-mi.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
pravdepodobne to vie nativne, avsak az nbt aspon co som nato narazil
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
kolko kamionov este das pokial ho prestanes trapit?