... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Re: Poznate niekto toto auto alebo aky je vas nazor ?? Ď....

Streda, 27. Januára 2016, 18:21

Mas niekoho, kto vie dorobit TV? Dik.

Užívateľov profilový obrázok
madxface
Auto: f34, e91
Kraj: Žilinský

Streda, 27. Januára 2016, 18:24

potmehuth napísal:
Mas niekoho, kto vie dorobit TV? Dik.

som to na chuja napisal, myslel som dorobenie tazneho #-o
Obrázok

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 27. Januára 2016, 18:35

To auto nevyzera zle, ked si zmiereny s vekom a km...
Vybava podla mna nie uplne zufala, aj ked ma len tie najzakladnejsie handrove sedacky (sice s nastavitelnou podporou driekovej chrbtice) a zakladne audio... osobne velmi kvitujem HUD, dokonca s citanim znaciek (ktore ti ale v tomto aute na SK nebude fungovat - ma tam starsiu verziu jedneho modulu, ktora na SK nefunguje, novsi modul od 07/13 uz facha aj tu...), Pre uplnost dodam, ze to bude s urcitostou fungovat v AT, DE a tusim aj v CZ... pre viac detailov ohladom pre-LCI SLI bazmeku kontaktuj Vomacka.... (on ma v aute taku istu funkcne-nefuncnu hovadinu)
nema Adaptive Drive ani elektronicku regulaciu tlmicov (EDC), takze to bude asi tvrde, najma na run-flatoch - tie bude potrebne asi dat prec...
ci bude priduseny 6-valec zrat menej ako 530d neviem, ale ja by som ho asi dal skor "oddusit", motor na to ma a potom to bude vcelku velmi svizne jazdit... vid RacerDipa Sr. (CERN guru) na Dobrej Nive 2013...
navi v F10 je vyborna, hoci toto je este ta prva gen. CIC
ten vzduchovy podvozok, co pisu v inzerate vo vybave nikde nevidim, neviem, ci bol u F11 by default...
samozrejme, celkom dost uzitocnych veci vo vybave chyba... to je o preferneciach a narocnosti :mrgreen:

tazne dorobis, ak potrebujes a TV v aute je IMHO absolutna blbost (mal som, viem o com hovorim), aj ked si to odblokujes, pocas jazdy sa to neda pozerat ani pocuvat, pretoze, hlavne na dialnici sa nestiha preladovat DVB-T z vysielaca na vysielac, takze nejde nic....
a kedy mas cas sediet v stojacom aute a cumiet na TV? jedine ak v zapche alebo ak si taxikar...
zakladne handorve sedacky som mal naposledy v E39, takze k pohodliu sedenia sa vyjadrit neviem, ale ak by bola moznost, urcite by som radsej bral komforty alebo aspon prinajhorsom sportove...

cena je podla mna primerana az dobra (na to, ze to je na znackach)...

smith666
Auto: F11 530xd 190kW
Kraj: Banskobystrický

Streda, 27. Januára 2016, 19:42

bruno75 napísal:
osobne velmi kvitujem HUD, dokonca s citanim znaciek (ktore ti ale v tomto aute na SK nebude fungovat - ma tam starsiu verziu jedneho modulu, ktora na SK nefunguje, novsi modul od 07/13 uz facha aj tu...), Pre uplnost dodam, ze to bude s urcitostou fungovat v AT, DE a tusim aj v CZ... pre viac detailov ohladom pre-LCI SLI bazmeku kontaktuj Vomacka.... (on ma v aute taku istu funkcne-nefuncnu hovadinu)

To nezobrazovanie značiek rýchlostného obmedzenia ma riadne namýchlo aj v mojom aute. Najskôr som si naivne predstavoval, že sa to vyrieši aktualizáciou máp v navigácii, ale potom som zistil, že to je v nejakom jebnutom module, ktorý soudruzi z NSR nepovažovali za nutné aktivovať pre mikroštátik Slovakia ](*,)

VoMacK:
Dá sa s tým niečo robiť ?
Obrázok
takto vyzerá 300 km/h aj bez bavora - ten v červenej kombinéze (dajte si to do 720p):
https://www.youtube.com/watch?v=spubheZPwg4#t=00

bruno75

Streda, 27. Januára 2016, 20:31

dovolim si odpovedat za voMacKu... ten nestastny modul sa vola Kafas, je pri kamere na celnom skle (alebo je jej sucastou) a daval sa do F1x (teraz si nie som uplne isty) do 2012 alebo 2013... potom bol nahradeny novsim modulom Kafas II, ktory uz znacky v nasom Banaistane citat vie... urcite to funguje od 07/2013 (LCI)
robit sa s tym da asi to, ze vymenis ten drbnuty kamerovy modul za ten modernejsi a das si cele auto prekodovat... :mrgreen:
http://f30.bimmerpost.com/forums/showth ... p?t=959193
tuto to nejaki Amici riesili, ale spominaju v suvislosti s tym este FSC kod, takze bez zasahu autorizaku to asi nepojde..... :?
Omacnik, zabudol som na nieco?

inak, ak ta to potesi, ja mam v aute ten novsi a neda sa na to na 100% spolahnut.... v obci na niektorych zasitych cestach (napr. okolo priemyselneho parku v TN - stale v intravilane obce) mi to veselo hodi 90, aj ked tam nikde nie je znacka, inokedy mi na dialnici veselo zobrazi a pomerne dlho drzi 60 alebo 80 podla obmedzenia osadeneho v suvislosti s nejakymi opravami alebo docasnou prekazkou, aj ked uz daaavno skoncilo atd... ale aj tak som rad, ze to mam :mrgreen:

madxface

Štvrtok, 28. Januára 2016, 00:18

bruno75 napísal:
...

citanie znaciek ma nejako neberie. Kebyze je tam nightvision a neberie to slovenskych ozranov a ine zvierata, vtedy by ma to trapilo :D
na f11 je vzduchovy podvozok default, takze neviem ako je to s EDC. Runflaty povodne boli na 17stkach 236, toto vyzera na 19stky 331. F11 asi rezervu nenosi, ci :D. Runflat urcite nebudem jazdit.
Ten prvej generacie CIC sa treba bat?
Tu TV som hlavne na dialnicu potreboval, takze good point, seriem na nu :D
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i

Štvrtok, 28. Januára 2016, 08:01

On ten vzduchovy podvozek na F11 myslia mechy vzadu miesto pruzin. A to je naozaj default. EDC je uz za priplatek.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

madxface

Štvrtok, 28. Januára 2016, 09:46

a to su asi tie iste mechy, co odchadzaju aj na F07 GT? ci ten 200kg rozdiel nieco spravi so zivotnostou?
Obrázok

potmehuth

Štvrtok, 28. Januára 2016, 10:38

A kolko Ti zerie 530d?? Ja mam tento "uduseny" 6 valec. Na tych 19 bola spotreba okolo 8,5 (13,5 kg jeden disk + plsu RSC guma= riadna vaha). Na zimnych R17 mam spotrebu priemernu od 7,0 do 7,8 pri mojom style jazdy. Mal som ho nacipoveny a spotreba bolo od 6,8 do 7,4. Ale nepacil sa mi prejav auta s tym cipom, tak som prepalil najnovsim softom a teraz som spokojny....sice trosku vyssia spotreba, ale prejav auta sa mi viac mi paci. Toto je individualne.

M5
Auto: Bmw F10

Štvrtok, 28. Januára 2016, 22:05

Kupuj holotu,ja mám F10 523i,okrem vstrekovačov čo budem meniť sa mi nesere nič ,nakoľko tam nič také nie je čo by som potreboval a čo by sa kazilo.Ani HUD,ani adaptive drive ani komfortsitze ani konský kkt a auto ide bez problémov.Základ je a aj funguje a nič.Chápeš nič ďaľšie nepotrebujem k tomu aby mi auto slúžilo.A to jazdím s handrovými sedačkami dlhé cesty a čuduj sa svete ....nič,komfort v pohode.Cúvať viem k tomu kameru nepotrebujem,automat je dobrá vec ale keď ti dá ZF zbohom tak oľutuješ kúpu auta aj tak.
AD 1:Keď presadneš z HOCIJAKÉHO auta do F10 tak sa vždy usmeješ.
AD 2: Určite si raz kúpim F10 M5 i keď to celé pri

http://www.minv.sk/?tlacove-spravy&spra ... ik-pokut-1

nedáva zmysel...................ale načo potom žijeme?
Naposledy upravil/-a M5 v Piatok, 29. Januára 2016, 07:03, upravené celkom 1 krát.

bruno75

Štvrtok, 28. Januára 2016, 22:28

Skvely nazor.... a taky pokrokovy :thumbup: :mrgreen:
Nerozumiem len, preco mas F10 a neostal si pri E39 530i, aj ta jazdila skvelo a zdaleka nemala tolko veci, ktore sa mozu pokazit :mrgreen:

M5
Auto: Bmw F10

Štvrtok, 28. Januára 2016, 23:13

Auto je ako také pekné.
Osobne sa mi okrem chrom paketu na aute zvonku nič extra nehnusí.
Interiér:no koža,6kvalt_nezvyk-otáčanie hláv....

Som Bmw positiv a s prepáčením do konca života budem mať BMW aj keď ich tie posraté trysky vyletia cez motor........
Ešte rok a referujem o F10 M5.
A viete čo kašlem na predsudky o F10 M5 a podobné veci.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných