To auto nevyzera zle, ked si zmiereny s vekom a km...
Vybava podla mna nie uplne zufala, aj ked ma len tie najzakladnejsie handrove sedacky (sice s nastavitelnou podporou driekovej chrbtice) a zakladne audio... osobne velmi kvitujem HUD, dokonca s citanim znaciek (ktore ti ale v tomto aute na SK nebude fungovat - ma tam starsiu verziu jedneho modulu, ktora na SK nefunguje, novsi modul od 07/13 uz facha aj tu...), Pre uplnost dodam, ze to bude s urcitostou fungovat v AT, DE a tusim aj v CZ... pre viac detailov ohladom pre-LCI SLI bazmeku kontaktuj Vomacka.... (on ma v aute taku istu funkcne-nefuncnu hovadinu)
nema Adaptive Drive ani elektronicku regulaciu tlmicov (EDC), takze to bude asi tvrde, najma na run-flatoch - tie bude potrebne asi dat prec...
ci bude priduseny 6-valec zrat menej ako 530d neviem, ale ja by som ho asi dal skor "oddusit", motor na to ma a potom to bude vcelku velmi svizne jazdit... vid RacerDipa Sr. (CERN guru) na Dobrej Nive 2013...
navi v F10 je vyborna, hoci toto je este ta prva gen. CIC
ten vzduchovy podvozok, co pisu v inzerate vo vybave nikde nevidim, neviem, ci bol u F11 by default...
samozrejme, celkom dost uzitocnych veci vo vybave chyba... to je o preferneciach a narocnosti
tazne dorobis, ak potrebujes a TV v aute je IMHO absolutna blbost (mal som, viem o com hovorim), aj ked si to odblokujes, pocas jazdy sa to neda pozerat ani pocuvat, pretoze, hlavne na dialnici sa nestiha preladovat DVB-T z vysielaca na vysielac, takze nejde nic....
a kedy mas cas sediet v stojacom aute a cumiet na TV? jedine ak v zapche alebo ak si taxikar...
zakladne handorve sedacky som mal naposledy v E39, takze k pohodliu sedenia sa vyjadrit neviem, ale ak by bola moznost, urcite by som radsej bral komforty alebo aspon prinajhorsom sportove...
cena je podla mna primerana az dobra (na to, ze to je na znackach)...