... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
toki55 napísal:Záver
Ak chcete mať aj pre cestujúcich vzadu príjemne teplo ako vpredu,aby fúkalo teplo cez prieduchy v strede a na nohy,treba vypnúť AUTO a nastaviť si fúkanie na okno+nohy alebo len na nohy čo je blbosť lebo sa začnú rosiť okná.![]()
A na koniec tá funkcia AUTO
Ďalšia blbosť vo funkcii AUTO+ALL ventilátor nefúka automaticky podľa zadanej teploty ako pri E91,ale reguluješ to sám(to čo za kokotina?)
to akože načo je funkcia AUTO iba ak používaš klímu či čo alebo som niečo prehliadol,ak áno prihoďte aj svoje postrehy.
gabikh napísal:
Maespravu cely problem je v tom ze to nevies ovladat :-)
toki55 napísal:Si jedol na ranajky neaký navod na obsluhu? sem s ním ked si taký mudry tak sa podel o svoje vedomosti a neuražaj o nevedomosti, a ked už neviem ja tak potom všetky BMW predajne na východnom slovensku môžu isť do piče lebo ani jeden mi nevedel povedať ako sa to obsluhuje.Za dalsie mam pocit že na E60 sa to ovlada tak ako na mojej E91 a na GT je to celkom o inom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toki55 napísal:Cením si toho že mi chceš pomôcť,ale už len to že v automate funguje ventilátor automaticky čiže pridáva a uberá na intenzite sám je (kktina) nefunguje to![]()
![]()
Príklad z E91 nastavíš v zime 25 stupňov ventilátor začne tlačiť ako divý aby dosiahol teplotu a potom ak ju dosiahne spomalía udržiava teplotu,F teplota je v auto ale intenzitu ventilátora si nastavujes sam nefunguje mi ventilátor v automate.Prípadne navrhni neake stretko a poriesime osobne lebo ma tie funkcie fakt serú.
Dík.