... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

obchodna sekcia

heroo
Autor témy
Auto: E46 330ci cabrio
Kraj: Trenčiansky

NV / Night Vision / Nocne videnie / F10 problem

Nedeľa, 6. Decembra 2015, 23:33

Zdravim vsetkych, asi pred pol rokom som riesil so servisom problem s tym ze obraz z NV kamery bol nepouzitelny, uplne rozostreny.
Po pataliach typu kamera je zla, treba vymenit, nova kamera nahodena, ziadny rozdiel, sa prislo nato ze je problem v kablovke kamery.
Kablovka vymenena, stara kamera nahodena a vsetko ficalo.
Dnes sa zial obraz opat zhorsuje, nemate niekto skusenost ako toto poriesit na stalo?
Dik

Užívateľov profilový obrázok
DARKEN26
Auto: F07 35d 400ps
Kraj: Prešovský

Re: NV / Night Vision / Nocne videnie / F10 problem

Pondelok, 7. Decembra 2015, 23:43

Zase bude problem v kablovacke.to by bolo treba zistit ked bol problem vtedy.Ci sa o nieco nederie.
Mna byzaujimalo ci upgrafe softu vie doplnit napriklad funkcie rozpozpoznania zvierat

heroo
Autor témy
Auto: E46 330ci cabrio
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 8. Decembra 2015, 16:13

Robim s tymi kablovkami a ked vidim ake konektory sa tam pouzivaju by som ich vrazdil... Mne to detekuje len ludi, aj to len obcas, celkovo to nie je moc spolahlive. Zvierata som si nevsimol ze by to detekovalo nejak zvlast. Par krat mi to pomohlo s jelenmi pri ceste pripadne na ceste pocas hmly, cez hmlu je to pecka.

Užívateľov profilový obrázok
DARKEN26
Auto: F07 35d 400ps
Kraj: Prešovský

Streda, 9. Decembra 2015, 08:39

https://www.youtube.com/watch?v=sp3AtMphBZ8 myslim nieco take,ale bez Dynamic Light Spot

aaaa toto je blizka buducnost u bmw http://www.mojevideo.sk/video/25cd3/x26 ... farbe.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Mi00wa a 4 neregistrovaní