... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
mexican napísal:prípadne keď sa problém vyrieši na fóre, tak požiadajú o zmazanie témy
upir156 napísal:Asi narážaš na niekoho konkrétneho? B....?
bruno75 napísal:Akoze, viem ze to sem nepatri, ale ked uz s tym Jorge zacal, tak mi dovolte strucne reagovat....
Ano, navrhol som zmazat temu, ktoru som zalozil a to z jedineho prosteho dovodu: ani jediny prispevok (okrem mojich) sa absolutne netykal otazky, ktoru som polozil... takmer vsetky reakcie boli uplne od veci, pretoze zopar jedincov s trochu pribrzdenym vyvojom si potrebovalo dokazovat, aki su vtipni, doleziti a pre forum nepostradatelni....![]()
![]()
kedze tema sa uplne minula zamyslanym ucinkom, navrhol som jej zmazanie
zakladatelovi tohto vlakna a ostatnym slusnym clenom fora sa ospravedlnujem za OT, ale povazoval som za potrebne to uviest...
A este jedna OT drobnost: Ak ma niekto v Fku digitalne budiky (ukazatele so specifickym vyobrazenim jazdnych rezimov) a skusal sa hrat so skrytym menu budikov (pripadne by ho to zaujimalo), nech mi napise PM. Nechcem zakladat samostatne vlakno, pretoze okrem mna to zjavne nikoho ineho nezaujima a miestna "honoracia" by sa opat citila dotknuta, ze zakladam zbytocne vlakna....![]()
![]()
![]()
Este raz prepacte za zasieranie tohto vlakna.
maupassant napísal:hmm, vlastne mate pravdu, aj ja neznasam ked niekto niekde ukonci debatu stylom viac v PM.
Dalsi tyzden idem do BMW tak sa ich aj na Update SW spytam.
@PrevlecenejVlk: prezradis kolko si zapytali za update SW v GTcku a kedy asi ti to robili ? V com sa ten update prejavil ? Mal si pred nim nejake problemy ? Updatli ti len SW v hlavnej RJ alebo vo vsetkych riadiacich jednotkach na aute ?
Vdaka. M :-)
PrevlecenejVlk napísal:Update jsem chtel protoze jsem mel v GT jeste puvodni soft z vyroby, prinesl mi krom pocitu, ze jdu s douboutreba to, ze mi pak uz sly dokodovat dalsi veci v aute, hlavne polozky do HUD. Soft mi aktualizovali komplexne vsechen, ani nevim, ktera jednotka by se dala oznacit jako hlavni, kazda jednotka dela proste neco...
Tady ceny co mi nabizeli. Na ten update softu mi dali velkoryse slevu, ale to uz nevim kolik. Nezapomen, ze pri updatu resetuji nasatveni, takze prijdes i o kodovani.
Dostavba nezávislého topení : 73 500 Kč s DPH.
Přetěsnit zadní diferenciál: 8 000 Kč s DPH.
Vyměnit olej v převodovce: 21 100Kč s DPH.
Update softwaru, jestliže byste ho chtěl zaktualizovat je to za 3 500 Kč s DPH.
Gumové koberečky pro zimní období vyjdou všechny čtyři na 3 100 Kč s DPH.
LTE Hotspot stojí 22 000 Kč.
voMacK napísal:Vsak hlasitost gongu sa da samostatne regulovat. Pohladaj v menu.