... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
bruno75 napísal:Mne sa pri 530d na tom motore paci, ze to je ako Dr. Jekyll a Mr Hyde...
pri EcoPro je to lenive mestke presuvadlo
pri Comfort / Comfort+ take normalne fungujuce "trochu" zivsie auto
ale pri Sport / Sport+ sa pod kapotou prebudi nejaka mensia bestia a vzdy ma prekvapi tym razantnym nastupom najma pri rozbehu z miesta....![]()
![]()
o zvuku ani nehovorim...![]()
a to si ani nechem prestavit ako musi z miesta startovat taka M550d....![]()
![]()
![]()
inak dobry vyber Bavik, prajem vela stastnych km
P.S.
daj VIN, nech sa pokochame vybavou...
steve napísal:Doporučujem ešte fólie na prahy. Jednak na bielej vyzerajú výborne a ochránia pred špinou a kamienkami. Mám ich dva roky a vyzerajú stále fajn, nezošúchané a nepoškodené.
Bavík napísal:
Kolko ti to zerie pri EcoPro? Zauima ma ci je tam nejaky markantny rozdiel ale nic velke to asi nebude ze?
bruno75 napísal:
ono s tou spotrebou je to u mna tazsie... vo vseobecnosti mam pocit, ze mi to auto zerie nejako moc, tak som si zacal robit statistiku:
na aute mam odjazdenu jednu celu zimu (od decembra 2015 na 18" RFT), na letne (19" RFT) som presiel asi pred 3 tyzdnami
na jednu nadrz prejdem cca 700-800 km, z toho drvivu vacsinu (500-550 km) po dialnici na tempomatovych 145 (resp. 125 na D1 TT-BA) v rezime Comfort+ (u teba si Normal), asi 100 km po meste, dost casto v zapchach (v meste pouzivam EcoPro) a zvysok po okreskach (cca 100 km/h)... vyslednu priemerku mam zatial 8,83 ale ckam, ze v lete to pojde dole...
kolko to zere pri EcoPro v porovnani s Comfortom neviem...
inak staci, ze na D1 spomalim miestami na 100 (na tych obmedzeniach, co zase zacali medzi PN a TT) a mimo obmedzeni si idem svojich 140-145 a spotreba na jednu cestu do BA mi hned o liter klesla... predtym som to daval cca za 7,8-8,3, teraz po spomaleni uz za 7,2
ak by som dokazal chodit celu cestu okolo 110-120 (co teda nechccem...), tak by som sa mozno dostal aj pod 6...
potmehuth napísal:Tak si nakoniec dobre vybral, podla mna. O tom zvuku som Ti aj hovoril a prejave :) Dones niekedy ukazat, ked bude na znackach. SKoda, ze nema shadowline, ale vyzera pekne. Interier nam este ukaz :)
Rozdiel medzi 550M a 535D je iba v CENE :) teda, ak si siel na 535d, tak mas jasnu predsatvu.
potmehuth napísal:Pekna....orlie perko :) vcera som videl akurat bielu F11 mpacket v shadowline, plus cierne disky. Krasne to bolo. Je pravda, ze cierna opticke disky zmensuje, ale vyzeralo to super. Cierna mriezka, okolo okien, aj hagusy, cierne folie na oknach. TOPka...aspon pre mna :) mas tam HIFI audio, ci stock?
Viem, je to iny nemec, ale len pre predstavu...aj so striebornymi kolami je to pekne :)
bruno75 napísal:Strieborne alebo tmavo sede (gun-metal) disky budu urcite fajn... najlepsie su ale AEZ, ako iste potvrdia voMacK s mexicanom...![]()
Skoda trochu tych sedaciek bez vyhrevu a absencia ficurok v "Omackovej liste", ale inak pekne![]()
Nech robi radost...
Puppi napísal:bavik ako malo ti stacilo k rozhodnutiu, xdrive