... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
futy napísal:áno aj z prahových líšt odpadávajú jak hrušky písmenká, nezriedka ešte v záruke.
okletam napísal:Mne sa to stalo na oboch prahoch. Prvý raz sa to stalo počas vysávania. Prešiel som hadicou po prahu a písmenká poodskakovali.Hej no pravda to auto nema 3 roky. Akurat pre mna zahada jak narnia jak mi mohli odpadnut prilepene pismena na prahoch. Ked otvorim dvere je tam take chromove ze bmw no teda bm uz nie jeto sa tiez niekomu stalo chalani?
bruno75 napísal:ano, casto vraj staci prejst okolo s vysacacom pri cisteni interieru... ale myslim, ze neskor (po LCI) sa to zlepsilo...
BTW, nechapem uplne ako dokazete tie tlacitka ovladania ventilatora vysuchat?! ved ked mam automaticku klimu, nastavim si teplotu a rychlost ventilatora si to urcuje samo.... jedine snad ked sa mi zahmlia okna, ale to sa stane len par krat do roka....
ked uz sme pri tlacitkach, neviete ci existuje taka opravna sada aj na volantove tlacitka na E9x, budem asi potrebovat vymenit jeden kryt tlacitka na volante...
bruno75 napísal:ano, casto vraj staci prejst okolo s vysacacom pri cisteni interieru... ale myslim, ze neskor (po LCI) sa to zlepsilo...
BTW, nechapem uplne ako dokazete tie tlacitka ovladania ventilatora vysuchat?! ved ked mam automaticku klimu, nastavim si teplotu a rychlost ventilatora si to urcuje samo.... jedine snad ked sa mi zahmlia okna, ale to sa stane len par krat do roka....
ked uz sme pri tlacitkach, neviete ci existuje taka opravna sada aj na volantove tlacitka na E9x, budem asi potrebovat vymenit jeden kryt tlacitka na volante...
Hermo napísal:Tak mne vydrzali tlacitka ventilatora az do 230tis neposkodene, teraz odpadla jedna lopatka :)