... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

GT 07 kurenie

Streda, 10. Februára 2016, 08:36

Hosi auto ma iba dvojzonovu klimu.Viete poradit aky sposobom sa da nadstavit aby zo zadnych fukarov na stredovom tuneli(za prednu laktovku)isiel teply vzduch ako aj na prednych stredovych fukaroch?Zozadu fuka stale studeny vzduch....Nieje tam ziadny ovladac ani nic podobne.....vsade ide teply len zadne fukare studeny.....

Dik
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Re: GT 07 kurenie

Streda, 10. Februára 2016, 09:02

Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

madxface
Auto: f34, e91
Kraj: Žilinský

Streda, 10. Februára 2016, 10:50

Na dvojzonovych klimach vzadu ide len fresh air/popripade klimatizovany (ak tam je len jedno kolecko na otvaranie/zatvaranie fukarov)
Vyhrievanie do zadu by malo byt zapezpecene od fukarov spod prednych sedaciek, treba na prednom panely stlacit vyhrievanie noh alebo AUTO rezim
Obrázok

TT-SIMIK
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 10. Februára 2016, 17:22

Dik....konecne relevantna odpoved:-))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Februára 2016, 17:26

Tak potom to môže admin zamknúť alebo vymazať. Najlepšie oboje :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

madxface
Auto: f34, e91
Kraj: Žilinský

Pondelok, 15. Februára 2016, 11:18

madxface napísal:
Na dvojzonovych klimach vzadu ide len fresh air/popripade klimatizovany (ak tam je len jedno kolecko na otvaranie/zatvaranie fukarov)
Vyhrievanie do zadu by malo byt zapezpecene od fukarov spod prednych sedaciek, treba na prednom panely stlacit vyhrievanie noh alebo AUTO rezim

No vcera som len zo srandy vyskusal na f10 2012 v studenom stojacom aute naplno vyhrev a na moje rozcarovanie zo zadnych fukarov isiel teply vzduch. Bol o trosku pocitovo studensi ako z prednych fukarov, ktore som trosku privrel, ale nebol ladovy. Klima Off, AUTO on.
Pozrel som owners manual, tam samozrejme nic do detailu + poznamka, ze rear vents su country-specific

Presiel som niekolko zahranicnych for, kde vacsina tvrdila ako ja vyssie, ze na dvojzonovej ide len fresh air zo zadu. V autorizovanom mi povedali, ze musi ist aj teply o com som sa sam presvedcil.

Nakoniec som nasiel jeden prispevok, kde pisali o zadnych fukaroch ako o regulacnej funkcii celeho klima systemu (a moze ist aj teply aj studeny vzduch bez moznosti ovladania uzivatelom). Senzor teploty je dakde v predu pri vodicovi. Ak teda niekto prehrieva predok auta po nastaveni nejakej teploty, paradoxne zo zadnych fukarov pojde studensi vzduch kvoli regulacii celkovej teploty.
Ale kristus vie ci je to tak naozaj, logiku to ma :D
Prílohy
photo 2.jpg
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných