Dnes, 13:54
Ahoj zkušené borci, mám prosbičku...
už rok se vozím v G30 530xD 2018 s B&W zvukem, ale není to pořád ono....
svezení pěkné, ale má to tři nedostatky:
1) zvuk B&W mi přijde nic moc, resp. zjistil jsem, že mi nehrají oba předni středobasy v předních dveřích, přes ISTA test kde pouštím různé kmitočty do všech repro se přední nerozezní , ale diag chybu nepíše. Co je hodně zvláštní, že ač uvnitř to při hraní nechrastí, když bylo auto v záruce a jezdilo do BMW servisů nikdo to neřešil protože to není nikde zapsání v diag a nikdo asi nedelal detailní test ...(obecně mi přístup bmw servisů v záruce přišel velmi smutný, triskní a spíše neochotný)..... ale zvenku auto při hlasité hudbě chrastí a drnčí jak kdyby tam byl vychrochtanej zvuk jako blázen....chrateni jde jakoby od spodního rohu dveří ze strany motoru a jde to z obu stran....
Máte někkdo zkušenost, že mu nehrály předni středobasy na obou stranách a ještě tam bylo to drnčení zejména posluchatelné z venku a při otevřených dveřích? uvnitř se to zdá OK.
Jemi jansý postup, že to bude bud zesilovač nebo kabeláž nebo reproduktory, ale jak je to auto ještě nerozebírané, nechce se mi sundavat tapce, vždy u jiných vozů se něco vždy pokazilo, nalomilo atd,,,,asi to znáte taky, tak jen zda tu není někdo kdo si tímto prošel, nemám bohužel nikoho s kým bych si mohl věco ohledně G30 s B&W zvukem a individual výbavou popvídat....kolem mě jsou jen dva lidi co mají 520d v ludrách výbavách se základním zvukem....a ted to druhé tema....
2) výkon venitlace předních sedaček mi přijde strašně slabý.
Porovnávám to s RAMkou 1500 kde jsou dva stupně ventilace a už na jedničku mám pocit zimnice.
Může být důvodem nižšího výkonu chlazení sedačky to, že je součáastí sedaček a masážní funkce? a vzduch z netilátorů to má ztížené.
O auto se starám od novoty, takže venitlační otvory nebyly nikdy zaneseny atd.....
3) téma je enormní tvrdost sedaček jde o komforty s individual kůží jemnoučkou jak detsklá prdelka, ale na E60 to prostě nemá....je to dáno tím, že jak je součástí ventilace i masáž, tak ty molitany musí být mnohem tužší? V tech základních G30/G31 mi paradoxne přijdou sedačky měkčí.......
malým podtématem je npochipitená boule v přední kapce dveří, která mě tlačí do levé nohy...jel jsem v G10 a tam je to podstatně lepší, ale k zachovalé G10/G11 nemám přístup takže mám její menší kopii.....:-)
Děkuji Vám napřed za vaše zkušenosti a rady a ať vám vše slouží a dlěá jen radost....
G30 530xD Individual
RAM 1500 5.7 HEMI LONGHORN
300C 5.7 HEMI AWD
E63 650i At
E60 530D Mt
E39 528i Mt
ex.Y60 RD28T Mt, E60 535D At, S2, S1, B5, ARO243, O1, Fanous