... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

gabikh
Autor témy
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Re: dokodovanie funkcii

Streda, 9. Apríla 2014, 21:04

No kokotistan je uplne vystizny nazov :-D nic tu nefunguje a vsetko je tu na kokot :-D a m6 f13 je mi az luto ze s tym musis jazdit po tych nasich rozjebanych akoze cestach ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
miso_525d
Auto: SOBI 20
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 08:08

to mas teda pravdu, ja uplne trpim, ked idem s tym autom po bratislave, tie cesty su tu v hroznom stave.

gabikh napísal:
No kokotistan je uplne vystizny nazov :-D nic tu nefunguje a vsetko je tu na kokot :-D a m6 f13 je mi az luto ze s tym musis jazdit po tych nasich rozjebanych akoze cestach ](*,)

tomas20
Auto: f31 320xd

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 09:07

voMacK napísal:
Ked si objednas auto teraz, tak ti to bude fungovat..vravim od MY2012 to slape v pohode.
Divne ale je, ze kurva starsie auta potrebuju noby HW, ked vsade inde vratane CZ to funguje aj so starsim HW a znacky su skoro vsade rovnake. totok je asi fakt kokotistan...nefuguje tu nic :mrgreen:

No nic..cas predat modru plecku a kupit nieco novise... :-k

tak to iste je aj so slovencinou, do novych davaju (tie idrive s touchpad), do stareho do nejde dat original

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 09:15

Ak by som mal iDrive podporujúci slovenčinu, určite by som si to prepol na EN. Keď je nejaký soft preložený do slovenčiny, ja tomu za boha nerozumiem. A to platí aj o telefónoch a softoch na PC.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 09:35

mexican napísal:
Ak by som mal iDrive podporujúci slovenčinu, určite by som si to prepol na EN. Keď je nejaký soft preložený do slovenčiny, ja tomu za boha nerozumiem. A to platí aj o telefónoch a softoch na PC.

Pod totok sa podpisujem. Mne slovencina v tech. hrackach neskutocne vadi. Hlavne ked je nedaj satan niekde pouzita skratka..tak netusim, co tym akoze autor kurva myslel...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

mexican
Auto: modré géčko

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 09:39

Najlepšie hlody vznikajú keď sa na prekladanie softov používa nejaký automatický prekladač.

Napr. v starom teleféne (HTC sensation) som mal na chvíľu zapnutú slovenčinu. Keď som si pridával nejaký termín do kalendára, tak pôvodné anglické from / to (doba trvania termínu) tam bolo preložené nie ako od / do ale ako od / komu.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Tako3
Auto: BMW 4 CABRIO
Kraj: Žilinský

Piatok, 3. Októbra 2014, 09:59

Zdar pani,
ja som po 5 rocnom pouzivani Audi prisiel na to co je to auto. Min tyzden som si bol zobrat mojho milacika 4 cabrio tusim F33 este v tom nie som doma.
Ale co som chcel napisat je to ze som si dal do neho doplnok BMW Live 6AL so vsetkym k tomu potrebnym 6AL
BMW LIVE
6NR
APPS
6NS
CONVENIENCE TELEPHONY WITH EXTENDED
Avsak appky funguju BMW live nie ! som nasrany pretoze predajca mi povedal az potom ze Live na SK nefunguje !!!!! Ale nemam tuto moznost ani v menu a tak si myslim ze to tam nie je (moj osobny nazor) inak speed limit mi ide a je to super ked sa clovek pozabudne pozriet si znacku o rychlosti ....
Neviete mi povedat ci to LIVE ma byt v menu connected drive aj ked to na SK udajne nefunguje ?
](*,)

voMacK

Piatok, 3. Októbra 2014, 10:47

U mna to je tak, ze funkcie, ktore mam, ale niesu u nas podporovane sice v ajdrajve vidim, akurat ked ich chcem zapnut, tak ma auto posle dopice, ze zijem v nepodporovanej krajine a mam sa radsej prestahovat...
Ale ja mam staru plecku s CIC, takze na tvojom to moze byt inak.
-- P.R.

Tako3

Piatok, 3. Októbra 2014, 13:14

neviem trosku som pobruzdal netom a udajne by to tam malo byt skusim ked budem mat cestu po sk sa zastavit v nejakom tom bmw servise
ale dik za ifo :smile:

bruno75

Piatok, 3. Októbra 2014, 19:25

Inak, congrats ku krasnemu auticku :mrgreen:
Dovolim si predpokladat, ze je to prva a jedina 4er v klube :thumbup: :mrgreen:
Prosim urob pribeh a postni fotky :thumbup:

Tako3

Sobota, 4. Októbra 2014, 08:57

Poslem to sem alebo napisem adminovi nech vytvori menu aj pre 4 ky ?

tomas20
Auto: f31 320xd

Sobota, 4. Októbra 2014, 12:00

asi budes jediny so 4kou v klube :mrgreen: myslim, ze to je mozne komunikovat v bmw 3 f teme, vsak to je skoro rovnake, btw. aku mas motorizaciu?

voMacK

Sobota, 4. Októbra 2014, 12:33

Mozes to klduen riesit zatial aj tu. KEdze tu skapal pes a naviac, co sa tyka infotainmentu, tak ten je v podstate rovnaky napriec celym spektrom modelov a motorizacii.
-- P.R.

bruno75

Sobota, 4. Októbra 2014, 13:09

Tako3 napísal:
Poslem to sem alebo napisem adminovi nech vytvori menu aj pre 4 ky ?

Ak myslis pribeh auta a fotky, to mozes dat do sekcie Pribehy nasich aut, zalozis si nove vlakno, trochu popises svoje auto, ako si sa k nemu dostal / co Ta ku kupe priviedlo, hodis zopar foto a cely klub tam pride slintat... :mrgreen:
Ak budes riesit technicke otazky tykajuce sa Tvojho auta, kludne to daj do sekcie F30, ved F30 a F32/33 su technicky takmer totozne.
Vela radosti z jazdy a tesime sa na pribeh :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní