hoj, uvažuji nad chiptuningem mojí 525d 160KW(bez xDrive), nechci nějaký nesmysly jako třeba 190 kw apod, spíš nějakou zlatou střední cestu okolo 175-180 KW a zvednutí kroutícího momentu třeba o 50 NM. Myslíte, že ten motor to zvládne nebo jsou tyhle čtyřhrnky už předimenzované a jen bych si zbytečně zadělával na problémy. Mám najeto kolem 180 tis, servis pravidelný, olej měním po 15 tis. Kde byste mi to doporučili? díky konec hlášení
Novější soft nějak upravuje výkon? Popř jak zjistím jaký soft v autě mám a kde najdu třeba tabulku kde je seznam soft abych věděl jak moc starý je? Díky
123d sme prifukli na asi 170kw (+20kw), neviem ci by to slo este nejak diametralne viac, net pozeram, ze 25 by mala ist asi na 185kw, ale to uz musi byt fakt v slusnom stave. ked kludne dobehni a mozme pozriet co z toho vytiahneme
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Jednoznacne mmraciing, na brzde som mal tusim 183 kw, uz si to ptresne nepametam, mam to 5 rokov a ziadny problem, ked sme to porovnavali realne s 3.0d tak nam to islo na dialnici rovnako
Jednoznacne mmraciing, na brzde som mal tusim 183 kw, uz si to ptresne nepametam, mam to 5 rokov a ziadny problem, ked sme to porovnavali realne s 3.0d tak nam to islo na dialnici rovnako
Mohu se zeptat kolik jste měl najeto když jste dával chip ? Chip třeba jako máte Vy (podle mě zlatá střední cesta, né moc ani málo) mě docela láká. Ani z F11 nechci dělat závodní auto, spíše bych ho chtěl trochu doladit :) Takže s chipem jste spokojen, což rád slyším. Bál jsem se jestli to ty 4 válce zvládají v pohodě. Jinak až udělám chip budu ještě upravovat převodovku přes xHp Flashtool- jsou na něj velice zajímavé recenze a ze zkušeností přátel z okolí si to nemohou vynachválit :)