... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

bmwtt.sk

Rangierer
Autor témy
Auto: Bmw 530D M paket
Kraj: Zahraničie

Bmw F10 ??? m paket

Štvrtok, 4. Augusta 2016, 07:23

Dobre ráno
Neviem ako to opysat pri rozbiehaní a cuvani a jemnom pribrzdení mi niečo klepne si myslím ,že je to v predu ,ale len pri brzdení,ale pri plynulej jazde mestom a przdeni to už nepočuť .
Bol som aj v servise napravy všetko pozreli ,ale nič tam nenašli ,že je všetko v poriadku.
Dost ma to znervózňuje .
Dakujem za radi ak niekto ma alebo mal podobne skúsenosti.

Bmw F10

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Re: Bmw F10 ??? m paket

Štvrtok, 4. Augusta 2016, 07:55

A pri przneni slovenciny nie je pocut nic....?! ](*,) :roll: #-o

Užívateľov profilový obrázok
futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 4. Augusta 2016, 21:33

Ja som myslel podľa názvu témy že chceš dorábaťObrázok.
Inak niečo podobné riešim aj ja. Mne to jemne klopká-niečo ako vôľa v uložení stabilizátora. 1x sa to prejavilo pri ceste s5 s HR keď so sa v kolóne posúval v H, jemne pridal a pribrzdil tak to počuť. Keď jazdím krátko aj po vymelenom hrbolatom betóne tak nič nepočuť ani pri prehýbaní auta, keď sa vychádza najprv jednou stranou na vyvýšené miesto, všetko tuhé. Keď som prešiel minule asi 100km zase sa to objavilo pri vychádzaní z križovatky. Na veľkom servise v MDZa to pozerali a nezistili nič, všetko tuhé pevné, tak mi povedali že to mám doviezť, keď to budem počuť aby sa previezli. Spomenul mi ešte technik, že by to mohli robiť platničky, to mazivo sa v teple a brzdení mierne prehreje a je redšie, a tie platne sú tam nejak blbo ukotvené, prípadne hydro-lôžka, ale vytečené nie sú a má to len 128tkm to by bolo skoro. Mám to necelé 2roky a teraz sa to prejavilo 1x, tak neviem. Platne sú ešte ako nové, tak sa idem voziť a uvidím. Skúšal som aj pri stojacom aute s ním hýbať ako loďku na mori, ale nepočuť nič.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Piatok, 5. Augusta 2016, 07:44

Niekde som pocul, ze to mozu robit brzdove dosticky, hlavne origo brzdove dosticky, ked uz maju co to za sebou. Ale mozno to nebude Tvoj pripad. Cize nieco podobne, ako pise kolega vyssie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných