Ja som myslel podľa názvu témy že chceš dorábať

.
Inak niečo podobné riešim aj ja. Mne to jemne klopká-niečo ako vôľa v uložení stabilizátora. 1x sa to prejavilo pri ceste s5 s HR keď so sa v kolóne posúval v H, jemne pridal a pribrzdil tak to počuť. Keď jazdím krátko aj po vymelenom hrbolatom betóne tak nič nepočuť ani pri prehýbaní auta, keď sa vychádza najprv jednou stranou na vyvýšené miesto, všetko tuhé. Keď som prešiel minule asi 100km zase sa to objavilo pri vychádzaní z križovatky. Na veľkom servise v MDZa to pozerali a nezistili nič, všetko tuhé pevné, tak mi povedali že to mám doviezť, keď to budem počuť aby sa previezli. Spomenul mi ešte technik, že by to mohli robiť platničky, to mazivo sa v teple a brzdení mierne prehreje a je redšie, a tie platne sú tam nejak blbo ukotvené, prípadne hydro-lôžka, ale vytečené nie sú a má to len 128tkm to by bolo skoro. Mám to necelé 2roky a teraz sa to prejavilo 1x, tak neviem. Platne sú ešte ako nové, tak sa idem voziť a uvidím. Skúšal som aj pri stojacom aute s ním hýbať ako loďku na mori, ale nepočuť nič.