... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
TinTin napísal:Nedával, iba vizuálne som to pozeral a zdalo sa to byť dobré. Pri ďalšej výmene to už asi budem riešiť. Mám čerstvých 99000km.
TinTin napísal:Ja neviem, ci ma este dnes vyznam domontovavat do auta nieco co iba hukaHm...s tým armom som prekvapený....mám tam síce namontované niečo čo po chvílke znemožní štartovanie a musím to diaľkovým ovládačom vždy pred štartom vypnúť, ale asi tam dám ešte niečo čo bude aj húkať pri náklone vozidla a pod.
Má niekto niečo overené čo funguje a nespúšťa sa samé od seba aj pri menšom zafúkaní vetra?
bruno75 napísal:toto mi neda nesuhlasit. Je zbytocnost davat hukacku. Ktora len huka a tam to aj konci. Urcite v dnesnej dobe su aj lepsie, premyslenejsie typy :-)Ja neviem, ci ma este dnes vyznam domontovavat do auta nieco co iba hukakto sa dnes stara o nejake hukajuce auto na ulici ?!
to ma vyznam iba ked mas auto pod oknom a stale na neho vidis alebo to posle oznamenie o spusteni alarmu do ovladaca / do mobilu...
ja by som radsej riesil poistenie a nejake dodatocne elektronicke zariadenie na zabranenie startu auta a jeho prekodovanie (nieco ako VAM) a zariadenie, ktore sleduje polohu vozidla (co uz dnes vlastne robi aj Connected Drive)
b0ris napísal:Pocuj, Ty vies odhadom povedat ci je kotuc +- 0,2 mm hrubsi/tensi? Vies, ta minimalna hrubka tam nie je napisana pre srandu kralikov...
osromi napísal:toto mi neda nesuhlasit. Je zbytocnost davat hukacku. Ktora len huka a tam to aj konci. Urcite v dnesnej dobe su aj lepsie, premyslenejsie typy :-)